Mesajul emoționant al lui Patrick Mouratoglou pentru români, după ce Simona Halep a câștigat turneul de la Toronto

Luni, 15 August 2022, ora 09:42 13887 citiri
Patrick Mouratoglou a lăudat atitudinea românilor FOTO facebook

Simona Halep a câștigat al 24-lea trofeu din cariera ei, impunându-se în finala turneului de la Toronto.

Românca a făcut un meci foarte bun contra braziliencei Beatriz Hadad Maia, de care a trecut în trei seturi, scor 6-3, 2-6, 6-3.

Halep a fost susținută din lojă de antrenorul Patrick Mouratoglou și din tribună de câteva zeci de români, care au aclamat-o la scenă deschisă.

Aceștia l-au impresionat pe Patrick Mouratoglou, care a avut numai cuvinte de laudă pentru ei.

”În primul rând, vreau să le mulțumesc românilor din tribune care au încurajat-o pe Simona pe parcursul unei săptămâni încheiate cu o victorie. Nu am mai văzut un asemenea popor care își sprijină atât de puternic campioana, peste tot în lume.

În al doilea rând, vreau să le mulțumesc celor din echipă care au fost aceste zile alături de Simona. În al treilea rând, vreau să o felicit pe Simona. Ai fost un competitor incredibil toată săptămâna și ai demonstrat încă o dată de ce ai o carieră atât de necruțătoare. Încă o dată, este o onoare pentru mine să fiu alături de tine.

Este primul nostru titlu împreună și este unul mare, cu 18 din primele 20 de jucătoare din Top WTA la start. Înseamnă mult și ne face să ne dorim mai mult. Luni, vei reveni în Top 10, o nouă bornă”, a scris francezul, pe Facebook.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
Poza mani007
mani007
rank 1
Poza Traiannn
Traiannn
rank 5
Inca odata respectul si admiratia mea ! Felicitari ! si , speram