Serviciile Secrete britanice au aflat ce ascunde Putin poporului rus: Numărul uriaș de morți și răniți din Ucraina VIDEO

Miercuri, 06 Decembrie 2023, ora 05:33
5947 citiri
Serviciile Secrete britanice au aflat ce ascunde Putin poporului rus: Numărul uriaș de morți și răniți din Ucraina VIDEO
Numărul de victime ruse din războiul din Ucraina este ascuns de Vladimir Putin FOTO: MSN

În afara strategiei lui Vladimir Putin de pe câmpul de luptă din Ucraina, el folosește și mijloace înșelătoare pentru a ține în frâu opinia publică din țara sa. Acum, Serviciile Secrete din Marea Britanie au dezvăluit ce ascunde președintele poporului rus: numărul uriaș de victime din războiul cu statul vecin. Datele arată că până la 350.000 de militari ruși au fost uciși sau răniți pe front.

Ultimele rapoarte ale Serviciilor de Informații britanice arată și un fapt mai puțin cunoscut, numărul foarte mare de victime din rândul ”armatei private” a lui Putin, Grupul Wagner, potrivit Yahoo News.

În cea mai recentă actualizare a informațiilor, Ministerul Apărării de la Londra a anunțat: „Între 24 februarie 2022 și noiembrie 2023, forțele militare ruse oficiale ale Ministerului Apărării au suferit probabil între 180.000 și 240.000 de persoane rănite și aproximativ 50.000 de morți.

Un fost apropiat al președintelui rus anunță: Sfârșitul lui Putin și pericolul global neglijat de la Moscova

„Mercenarii Grupului Wagner al lui Evgheni Prigojin au avut probabil aproximativ 40.000 de răniți și 20.000 de uciși”, se arată în raport.

„Prin urmare, în general, partea rusă a suferit probabil în jur de 220.000-280.000 de răniți și aproximativ 70.000 de morți. Aceasta oferă o gamă estimată între 290.000 și 350.000 de victime ale combatanților ruși.”

Briefing-ul a adăugat: „Media intervalului estimat este de 320.000 de victime ale combatanților ruși.

Germania, foarte dură cu un aliat din NATO: Îl blochează să intre în posesia unei arme de top

„Chiar și în rândul oficialilor ruși există probabil un nivel scăzut de înțelegere cu privire la cifrele totale ale victimelor din cauza unei culturi de raportare incorecte îndelungate în cadrul armatei”.

Potrivit Statului Major al Forțelor Armate ale Ucrainei, pierderile Rusiei în ultima zi s-au ridicat la 770, iar numărul total al pierderilor până la 4 decembrie a ajuns la 332.810 de militari de la începutul invaziei.

După cum a raportat The Guardian, potrivit oficialilor occidentali, pierderile Rusiei variază între 300.000 și 400.000 de morți și răniți, cele mai aprige lupte din apropiere de Avdiivka ducând la pierderi de 500-1.000 pe zi.

Investigația care dezvăluie cruzimea lui Putin: Câte zile supraviețuiește un deținut rus pe frontul din Ucraina VIDEO
Investigația care dezvăluie cruzimea lui Putin: Câte zile supraviețuiește un deținut rus pe frontul din Ucraina VIDEO
Războiul declanșat de Putin în Ucraina a provocat zeci de mii de morți în rândul militarilor ruși. Cu toate astea, dictatorului rus nu-i pasă și continuă fără scrupule bătălia. O...
Pericol de prăbușire pentru regimul lui Putin: E în pragul colapsului după ce a pierdut ceva esențial
Pericol de prăbușire pentru regimul lui Putin: E în pragul colapsului după ce a pierdut ceva esențial
După multe aparențe, stăpânirea președintelui rus Vladimir Putin asupra puterii este mai puternică ca niciodată. Țara a revenit de la înfrângerile militare timpurii din Ucraina și de la...
#morti Rusia, #numar morti, #morti razboi Ucraina, #razboi Ucraina, #Putin razboi, #Rusia razboi, #Rusia razboi Ucraina, #grupul wagner , #razboi