CSM București și-a completat echipa de vis. Super-handbalista care vine lângă Cristina Neagu

Marti, 06 Decembrie 2022, ora 08:27
3472 citiri
CSM București și-a completat echipa de vis. Super-handbalista care vine lângă Cristina Neagu
Monika Kobylinska

Echipa feminină de handbal CSM Bucureşti a anunţat, luni, transferul jucătoarei poloneze Monika Kobylinska, într-un comunicat publicat pe site-ul oficial al clubului.

''Un post - cel de inter dreapta - a suscitat foarte multe discuţii şi păreri contradictorii în ultimul timp! A sosit momentul să ne bucurăm de prezenţa şi aportul unui inter dreapta, de mâna stângă, de top: pentru următoarele două sezoane, Monika Kobylinska vine la Bucureşti pentru a completa o linie de 9 m de vis!'', precizează vicecampioana României.

"Sunt foarte fericită că voi face parte din acest club cu o foarte mare istorie în spate, ambiţii mari, o echipă foarte bună şi suporteri incredibili. Abia aştept să ne cunoaştem mai bine atât în teren, cât şi în afara lui. Hai, CSM!", a declarat Kobylinska.

Kobylinska are 27 de ani, a evoluat în campionatele Poloniei, Germaniei şi Franţei şi este căpitanul echipei naţionale a Poloniei, cu 86 de meciuri jucate în prima reprezentativă şi peste 250 de goluri marcate. În sezonul trecut a jucat finala EHF Champions League cu Brest Bretagne Handball, pentru care evoluează din 2019. Anterior a mai jucat la Vistal Gdynia (2014-2017) şi la TuS Metzingen (2017-2019).

Monika Kobylinska a făcut parte din naţionala Poloniei care a ocupat locul 5 la Campionatul Mondial din 2015.

A câştigat un titlu de campioană a Franţei (2021), iar în acest an fost vicecampioană a Franţei cu Brest. De asemenea a cucerit Cupa Franţei în 2021. Are un titlu în Polonia (2017) şi o Cupă a Poloniei (2015).

Kobylinska a fost golgheterul campionatului Poloniei în sezonul 2015/16, cu 207 goluri.

CSMB a mai anunţat recent că tânăra extremă dreapta Mihaela Mihai şi-a prelungit contractul cu trei ani, până în 2026, extrema stânga Alexandra Dindiligan a semnat pe încă doi ani, iar interul stânga norvegian Emilie Hegh Arntzen şi-a prelungit înţelegerea cu încă un an.

De asemenea, şi antrenorii Adrian Vasile şi Iulia Curea şi-au prelungit contractele cu clubul, care a transferat-o şi pe coordonatoarea de joc Andreea Rotaru.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ce-a făcut CSM București în primul meci fără Cristina Neagu, aflată în doliu
Ce-a făcut CSM București în primul meci fără Cristina Neagu, aflată în doliu
Campioana CSM Bucureşti a învins miercuri, în deplasare, formaţia Gloria Bistriţa, în derby-ul etapei a XXI-a a Ligii Naţionale. Victoria a fost dedicată căpitanului Cristina Neagu, care...
Cristina Neagu e în doliu: ”Se mândrea mereu cu fiica sa!” Anunțul clubului CSM
Cristina Neagu e în doliu: ”Se mândrea mereu cu fiica sa!” Anunțul clubului CSM
Campioana CSM Bucureşti a transmis, marţi, un mesaj public de condoleanţe Cristinei Neagu, al cărei tată a decedat. ”Întregul club CSM Bucureşti este alături de Cristina Neagu în...
#Monika Kobylinska, #CSM Bucuresti, #transfer , #stiri handbal
Comentarii