Blocată în aeroport, Monica Tatoiu a desființat Taromul: ”Nu trebuie să investești în pipițele de la marketing și amantele nu știu cui”

Marti, 30 Mai 2023, ora 10:39
45620 citiri
Blocată în aeroport, Monica Tatoiu a desființat Taromul: ”Nu trebuie să investești în pipițele de la marketing și amantele nu știu cui”
Monica Tatoiu

Cunoscuta femeie de afaceri Monica Tatoiu a avut parte de o experiență neplăcută după o vacanță petrecută la Roma. La întoarcerea în țară, ea a fost blocată câteva ore în aeroport, din cauza unei defecțiuni tehnice apărute la avionul companiei Tarom.

“Taromul este companie națională, de interes național. Compania noastră, Tarom, nu investește în avioanele pe care le are.

Problema s-a declanșat pentru că nu au înlocuit roțile. Roțile au un cauciuc care probabil că nu a fost schimbat. Cauciucul s-ar fi fisurat și în momentul în care să ne urce în avion scara aceea care te duce la ușă s-a lăsat.

Probabil că la cât era cauciucul de uzat nu am mai fi putut pleca în siguranță. Angajații au încercat să se fofileze și au spus că nu mai zburăm”, a spus Monica Tatoiu, în exclusivitate pentru FANATIK.

“Ne-au ținut în picioare, ne-au dat afară din avion și nu ne-au spus despre ce este vorba. În momentul în care au sesizat problema ar fi trebuit imediat să ne spună nouă, pasagerilor: ”Avem problema x. Facem asta”. Noi am stat și ne-am uitat ca niște amețiți cum se certau angajații. Erau și niște oameni suspecți, din ăștia care fură din portofele pe aeroport.

Erau și două mașini de poliție. Nu ne-au spus nimic. Ne-au ținut ca pe niște curci bete ca apoi să ne spună că nu pot face nimic. Ne-au ținut întâi 40 de minute în picioare la 30 de grade. Apoi să își dea seama că nu pot face nimic”, a mai spus Monica Tatoiu.

„Am avut multe situații neplăcute cu anumite companii de zbor. Tu, ca și companie nu trebuie să investești în pipițele de la marketing și amantele nu știu cui și pile. Știi că în Tarom când strigi `mamă`, sar șapte mame. Compania trebuie să aibă investiții în piese de schimb, în mecanici buni. Nu merge ca în țara lui Dorel.

Trebuie să investești, nu se poate numai cu pile și relații și fără să faci nicio investiție. Banii se duc pe salarii inutile ale unor persoane care sunt pile. Aceasta este compania Tarom. Nu se fac investiții, metroul nu se fac investiții, CFR, nu se fac investiții.

În loc să se cumpere roată se dă un salariu baban nu știu cui, sau o șpagă la vreo pipiță. Este ca la o vacă, o mulgi de nu știu câte ori. Dacă nu o hrănești, la un moment dat moare. Aici sunt și străini și toți și-au făcut o impresie proastă. Ajungem să ne facem de toată minunea că nu sunt numai români”, a completat Monica Tatoiu.

Se mai face metroul București - Aeroportul Otopeni? Când ar începe lucrările. Reacția Metrorex
Se mai face metroul București - Aeroportul Otopeni? Când ar începe lucrările. Reacția Metrorex
Mai nimic nu s-a mai auzit despre linia de metrou care ar trebui să lege Capitala de aeroport. Ziare.com a aflat noi informații despre acest proiect. Construirea liniei de metrou până la...
Vești proaste pentru angajații Tarom. Compania intră în reorganizare economică
Vești proaste pentru angajații Tarom. Compania intră în reorganizare economică
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat miercuri, 24 aprilie, la Tulcea, că TAROM va primi până la finele lunii ajutor din partea Comisiei Europene şi apoi va intra într-o...
#monica tatoiu, #aeroport, #tarom , #stiri sociale