Rodica Stanoiu, despre o "intelegere suspecta" intre Monica Macovei si Viorel Hrebenciuc

Luni, 06 Aprilie 2015, ora 18:03 3667 citiri
Foto: Lumea Justitiei

Fostul ministru al Justitiei Rodica Stanoiu sustine ca o alta femeie care a ocupat aceasta functie, Monica Macovei, ar fi avut o "intelegere suspecta" cu fostul deputat PSD Viorel Hrebenciuc.

"Atunci cand am plecat din PSD, am vorbit despre suspecta intelegere dintre Monica Macovei si Viorel Hrebenciuc pe tema legilor restituirilor si ale justitiei. Domnul Hrebenciuc era lider de grup atunci la Camera Deputatilor. Eu am vorbit de Viorel Hrebenciuc cand nimeni nu vorbea.

El este un exemplu despre ceea ce s-a intamplat cu acest jaf. Retrocedarile au creat o plaja uriasa pentru acest jaf", a spus Stanoiu, la Realitatea Tv.

Aceasta a facut parte din PSD pana in luna septembrie 2006, iar cateva luni mai tarziu, in ianuarie 2007, a trecut la PC - ul lui Dan Voiculescu.

Rodica Stanoiu ramane cu verdictul de colaborator al Securitatii - decizie definitiva

Pe 26 februarie, Rodica Stanoiu a ramas cu verdictul de colaborator al fostei Securitati, in urma unei decizii definitive data de Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Viorel Hrebenciuc a fost arestat preventiv

Viorel Hrebenciuc a demisionat din Parlament

Fostul deputat PSD Viorel Hrebenciuc, care a fost arestat preventiv pe 29 octombrie 2014, este acuzat ca impreuna cu social-democratul Ioan Adam, a carui sotie este judecator, ar fi pus la cale retrocedarea ilegala a unor terenuri catre persoane care nu aveau dreptul.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com
Comentarii