PD o sustine pe Macovei

Joi, 28 Septembrie 2006, ora 17:26 1338 citiri

Presedintele PD, Emil Boc, sustine ca documentul prezentat de Partidul Conservator ca incrminator la adresa Monicai Macovei este nul din punct de vedere juridic. El sustine ca mandatul nu a avut consecinte si nu a facut rau nimanui si, de aceea, nici nu va cere sa fie verificata autenticitatea lui.

Liderul PD a adaugat ca se simte dator sa repete ca partidul sau o sustine pe Monica Macovei, care a contribuit la schimbarea perceptiei europenilor despre tara noastra si la un Raport de Tara favorabil. Boc crede ca este nefiresc ca o persoana care a contribuit decisiv la integrarea Romaniei sa faca obiectul unor campanii mediatice menite sa o denigreze pentru ca prin asta este denigrata inclusiv Romania.

Presedintele PC, Dan Voiculescu, a prezentat miercuri presei un mandat de perchezitie in alb, despre care afirma ca a fost semnat in alb, in 1984, de Monica Macovei, pe vremea cand aceasta detinea functia de procuror. Voiculescu, acuzat de CNSAS ca a facut politie politica, a sustinut ca un mandat de perchezitie semnat in alb reprezinta o grava incalcare a drepturilor omului.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News