Partidul lui Macovei pierde doi presedinti in mai putin de o luna - Amandoi au plecat lansand acuzatii fara o tinta precisa

Vineri, 30 Septembrie 2016, ora 14:34
3731 citiri
Partidul lui Macovei pierde doi presedinti in mai putin de o luna - Amandoi au plecat lansand acuzatii fara o tinta precisa
Foto: Facebook/M10

Presedintele interimar al partidului M10, Florin Stan, si-a anuntat demisia, vineri, la cateva saptamani dupa ce si Ioana Constantin, cea care a urmat-o la conducere pe Monica Macovei, a renuntat la functie.

Florin Stan si-a anuntat demisia pe Facebook, sustinand ca nu poate admite "ca cineva sa nu respecte legile statului si in egala masura sa fie curat ca lacrima", fara sa spuna la cine se refera.

Florin Stan a precizat ca inca de la inceput a "pus umarul la acesta constructie", ocupand mai multe functii in partid, si le multumeste colegilor sai.

"Am intrat in acesta constructie pentru dreptate, fiind dornic sa ma alatur luptei anticoruptie, plecand de la premiza ca atunci cand nu stii nu ai cum sa actionezi, iar atunci cand iti sunt aduse la cunostinta anumite situatii iei masurile cuvenite.

Nu pot admite ca cineva sa nu respecte legile statului si in egala masura sa fie 'curat ca lacrima'. Am certitudinea ca noua generatie poate sa conceapa vaccinul", a adaugat Florin Stan, fara sa ofere niciun detaliu in plus.

Acesta preluase functia in 10 septembrie, fiind ales in locul Ioanei Constantin, care a condus acest partid mai putin de trei luni.

La putin timp dupa anuntul lui Florin Stan, Ioana Constantin a transmis si ea un mesaj.

"La o luna dupa demisia mea din functia de Presedinte M10 si din partid, a demisionat si al doilea presedinte. Imi pare rau, Florin! Stiu ca ai sperat, la fel ca multi altii. Intr-un astfel de proiect e, din pacate, loc doar pentru un singur presedinte", a scris fostul presedinte M10 pe Facebook.

Amintim ca Europarlamentarul Monica Macovei a demisionat de la conducerea M10 in 28 iunie, iar in locul sau a fost aleasa Ioana Constantin, care a demisionat pe 10 septembrie, functia fiind ocupata apoi de Florin Stan.

Ca si Florin Stan, si Ioana Constantin a transmis un mesaj nu foarte clar cand si-a dat demisia de la conducerea partidului M10.

"Mesajul meu pentru colegii mei este sa demonstreze in continuare ca M10 are anticorpi si ca nu va face niciodata compromisuri de dragul unei persoane sau unor persoane si nu va pune niciodata interesele personale ale unora deasupra intereselor organizatiei. Pentru ca M10 face altfel de politica si asa trebuie sa ramana.

Prea multe initiative politice noi au fost prabusite de chiar cei care le-au fondat. Prea multe initiative politice noi au fost puse in genunchi din cauza orgoliilor marunte ale oamenilor mici", a spus ea acum cateva saptamani.

A.G.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#presedinte M10 demisionat, #presedinte M10 demisie, #presedinte M10 , #M10