Monica Macovei: PSD a ridicat coruptia la rang de arta

Luni, 11 Mai 2009, ora 10:49 2901 citiri

Monica Macovei sustine ca, daca i s-ar fi propus, ar fi refuzat sa faca parte dintr-un Guvern format cu PSD, asta pentru ca, afirma ea, acest partid a ridicat coruptia la rang de arta.

"In momentul in care PD-L a anuntat ca ma va sustine, in campania electorala, am avut o discutie si am acceptat. Dupa aceea, cand s-a format Guvernul, nu am mai fost contactata. Dar, cinstit vorbind, nu aveam nicio aplecare interioara sa intru intr-un guvern cu PSD", a declarat Monica Macovei intr-un interviu pentru Evenimentul Zilei.

Candidata democrat-liberalilor la euroalegeri sustine ca social democratii au adus coruptia la rang de arta.

"Nu am regasit in actiunea si discursul PSD, din '90 incoace, criteriile de integritate si valorile morale. Cred ca au adus coruptia la rang de arta in tara asta", a spus Macovei.

Basescu, omul reformelor

Ea a lasat sa se inteleaga ca il va sustine pe Traian Basescu la alegerile prezidentiale.

"Eu il vad pe Traian Basescu ca pe omul care a pornit reformele. Sigur ca au venit tarziu, dar le-a pornit. Ceea ce a contat foarte mult in relatia cu Traian Basescu a fost si ca nu ne-am cunoscut inainte. Am devenit ministru si m-a sustinut tot timpul.

Asta mi-a dovedit ca a vrut reforma justitiei si lupta impotriva coruptiei. Pentru ca, altfel, iti aduci un prieten si ii spui: lasa-l pe ala in pace. Eu nu stiu, cu dovezi, un alt presedinte care sa nu se fi implicat in mersul anchetelor, a mai spus Monica Macovei.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com
Comentarii