Monica Macovei, la TV Ziare.com: Cum poate fi salvata ANI?

Joi, 13 Mai 2010, ora 14:00 1508 citiri
Foto: 7est

TV Ziare.com va invita sa intrati in dialog cu fostul ministru al Justitiei, Monica Macovei, pe tema Legii Agentiei Nationale de Integritate.

Care vor fi atributiile Agentiei Nationale de Integritate, conform noii legi de functionare?

Se va mai putea constata, de acum, daca un politician s-a imbogatit in mod nejustificat in timpul mandatului?

Cum mai poate Justitia sa constate averile nejustificate si sa ia masuri?

Va promulga presedintele Legea ANI, in forma actuala, sau va cere parlamentarilor sa gaseasca o formula prin care sa asigure transparenta?

Cum a functionat ANI atat timp, daca prevederile Legii de functionare erau neconstitutionale?

A fost necesara eliminarea declaratiilor de avere, sau a fost pur si simplu un exces de zel al parlamentarilor, care nu vor sa isi faca publice averile?

Pentru a afla raspunsurile la aceste intrebari, dar si la altele, punctuale, intrati AICI, incepand cu ora 16.20.

Cine poate participa la emisiune?

Daca aveti intrebari sau opinii pro sau contra temei dezbatute, puteti transmite in direct mesajele dumneavoastra invitatului si acesta va va raspunde pe loc.

La emisiune poate participa orice user al Ziare.com, insa daca vreti sa comentati, trebuie sa fiti logat.

Aflati cum puteti avea si dumneavoastra propria emisiune pe Ziare.com

Aflati cum functioneaza aplicatia "Pro si Contra". Spuneti-ne care este parerea dvs!

Codul de etica

Ziare.com isi rezerva dreptul de a lua masuri impotriva tuturor celor care nu respecta obligatiile ce le revin in urma participarii la emisiune.

Realizatorul emisiunii si comentatorii trebuie sa respecte dreptul la opinie a celorlalti participanti la emisiunie si sa nu faca niciun fel de comentariu discriminator pe criterii fizice, religioase, etnice, rasiale, politice sau culturale.

Toate afirmatiile si comentariile trebuie sa tina cont de existenta dreptului la pluralism politic si social, la diversitate culturala, lingvistica si religioasa.

Atat realizatorul emisiunii, cat si comentatorii nu au voie sa faca niciun fel de afirmatii care ar putea leza demnitatea umana, dreptul la propria imagine sau care sa afecteze in vreun fel protectia minorilor.

Participantii la emisiune nu au voie sa promoveze publicatii, site-uri sau alte canale media cu continut xenofob, rasial, pornografic sau care intra sub incidenta legilor cu privire la drepturile de autor.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com