Monica Macovei isi lanseaza partidul pe 1 martie

Sambata, 21 Februarie 2015, ora 09:05 3829 citiri

Monica Macovei isi va lansa partidul saptamana viitoare, pe 1 martie.

Anuntul este facut sub forma de invitatie, pe pagina de Facebook a Monicai Macovei.

"Va invit pe 1 martie 2015 in Bucuresti, la sala Grigore Preoteasa a Casei de cultura a studentilor (Calea Plevnei nr. 61), orele 13.00 - 15.30, unde vom face un pas mai departe, asa cum am promis la finalul campaniei prezidentiale din 2014: nasterea unui al treilea pol politic in Romania, fara baroni, fara finantari murdare. Suntem o forta uriasa de schimbare, pentru ca noi credem in mod autentic in libertate, dreptate si schimbare", se arata in invitatia lansata de Monica Macovei.

La inceputul lunii ianuarie, Macovei a lansat Asociatia M10, infiintata impreuna cu cei care au lucrat cu ea in campania electorala pentru alegerile prezidentiale.

Macovei si-a lansat asociatia M10. Care sunt obiectivele si cum te poti alatura

Invitatia pentru lansarea noului partid este adresata de Macovei membrilor si simpatizantilor Asociatiei M10, dar si celor care cred in * in libertate, dreptate, justitie si dreptul la proprietate privata; * in libertatea de gandire, de exprimare si de asociere; * in dreptul oamenilor liberi sa-si urmareasca interesele, fara a afecta libertatile si drepturile celorlalti; * in initiativa privata si economia de piata; * in interventia minima a statului - sursa de coruptie si ineficienta - in economie; * in transparenta guvernarii si libera concurenta; * in munca si dreptul oamenilor de a nu fi jecmaniti de guvernanti pe urma muncii lor; * in solidaritatea reala fata de cei abuzati sau cu adevarat in nevoie.

"Va invit sa veniti sa ne intalnim si sa dam impreuna un semnal al schimbarii si modernizarii: decizia privind viitorul Romaniei trebuie sa se intoarca la oameni, nu mai trebuie sa ramana in mainile unui grup restrans, cu interese economico-financiare transpartinice si ilegitime", isi incheie Monica Macovei invitatia la lansarea noului partid.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com
Comentarii