Candidatul-surpriza al Monicai Macovei pentru Primaria Bucuresti

Duminica, 14 Februarie 2016, ora 13:263474 citiri
Candidatul-surpriza al Monicai Macovei pentru Primaria Bucuresti
Foto: Facebook/Monica Luisa Macovei

Ciprian Ciucu, fondator al Centrului Roman de Politici Europene (CRPE) si presedinte al Consiliu National de Integritate (CNI), este candidatul-surpriza sustinut de Partidul M10 pentru Primaria Bucuresti. Anuntul a fost facut in cadrul unei conferinte de presa care a avut loc duminica, incepand cu ora 13.00.

"Ciprian Ciucu este determinat si de cuvant. Cand spune ca face ceva, fiti siguri ca va face cu orice pret", a scris pe Facebook Monica Macovei.

Ciprian Ciucu este membru al consiliului director al CRPE. Potrivit descrierii de pe site-ul acestei institutii, Ciucu are o experienta bogata in sectorul non-profit, unde a lucrat pentru organizatii ca "Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile" si "Centrul Educatia 2000+", parte din Soros Open Network.

De asemenea, a acordat consultanta in cadrul mai multor proiecte de asistenta tehnica (Banca Mondiala, Comisia Europeana, USAID, DfID, Unicef, Matra), pentru diferite agentii si ministere din Romania, Republica Moldova si Georgia.

In perioada 2007-2013 a fost lector invitat la Universitatea Bucuresti unde tinut cursul de managementul proiectelor in cadrul Departamentului de Studii Europene al Facutatii de Litere, mai arata sursa citata.

In februarie 2015, Ciucu a fost ales sef al Consiliului National de Integritate.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News