Monica Macovei, despre plecarile din M10: Imi pare rau

Duminica, 05 Aprilie 2015, ora 14:546115 citiri
Monica Macovei, despre plecarile din M10: Imi pare rau
Foto: Facebook/Monica Luisa Macovei

Europarlamentarul Monica Macovei a vorbit, duminica, pe o retea de socializare despre plecarea din M10 a unui grup de colaboratori.

"Un grup de colaboratori apropiati a decis acum cateva zile sa paraseasca Organizatia din Bucuresti a Asociatiei M10. Imi pare rau pentru decizia lor. Au fost alaturi de mine in focul ultimelor lupte electorale si mi-as fi dorit sa ramanem in continuare impreuna.

Au fost si raman oameni buni, de a caror implicare Romania are nevoie. Le multumesc pentru tot ce au facut", a scris pe Facebook Monica Macovei.

Demisii la varful Asociatiei M10 - Ce transmite Macovei

Fostul ministru a adaugat ca intr-o organizatie apar inevitabil momente in care cei implicati au opinii diferite.

Ea a precizat ca atunci cand nu mai exista alta cali este important ca cei implicati sa se desparta cu "asa cum am colaborat, cu respect si demnitate".

"Noi vom continua constructia Asociatiei si a partidului cu toti cei care raman alaturi de noi si cu cei care ni se vor mai alatura. Si sper ca la un moment dat sa ne regasim si cu cei plecati acum, in lupta pentru idealurile care ne anima", a punctat europarlamentarul.

Cativa colaboratori apropiati ai europarlamentarului, printre care si Mihai Politeanu, au anuntat ca parasesc filiala Bucuresti a Asociatiei M10.

A.G.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News