Macovei, sceneta cu electoratul despre Becali, Voiculescu si religie

Joi, 18 Septembrie 2014, ora 22:00 2549 citiri
Foto: Macovei/Facebook

Echipa de campanie a Monicai Macovei a facut publica o inregistrare in care arata cum aceasta le explica oamenilor simpli de ce au fost inchisi George Becali si Dan Voiculescu.

In clipul postat pe contul de Facebook, Macovei sta de vorba cu cinci persoane, langa un tractor, undeva pe un camp. Dialogul incepe brusc, cu observatia unui barbat care spune ca ii pare rau de Gigi Becali: "Noi suntem cu Dumnezeu si nu judecam pe cei care se duc la puscarie, ca nu e bine. Nu e bine sa ne para bine de raul altuia".

"Nu e vorba de parut bine de raul altuia. E vorba de oameni care au incalcat legea, care au furat si din buzunarul dumneavoastra. Daca dumneata incalci legea, te duci la puscarie? Cand Voiculescu a luat 60 de milioane de euro, sunt din buzunarul tuturor", a raspuns Macovei.

Dialogul a continuat cu un exemplu despre cum a facut Becali avere.

"Sa va zic de Becali. Am dat un teren de 1 milion si am luat unul de 100 de milioane. Am castigat 99 de milioane. Da? Si cu astea 99, 30 fac bine, fac biserici si dau la oameni. Si restul 60 imi raman mie. Nu vrei si tu sa faci la fel?", a continuat fostul ministru al Justitiei.

Pentru ca interlocutorii nu au parut prea convinsi de explicatiile primite, Macovei le-a spus si ce crede ea despre religie. "Eu am doua inele pe mana. Vezi? Stii ce sunt? Sunt rozarii. Le tii in mana si te rogi. Dar nu e ostentativ. Nu ma duc cu crucea in mana. Nu ma duc sa pup cruci ca politicienii. Eu cred in Dumnezeu!", a spus Macovei.

Clipul este insotit de explicatia "Da. Asa e: Au luat de la mine, de la tine, de la ala si s-au facut ei oameni."

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com