Macovei: Nu am un proiect comun nici cu Blaga, nici cu Udrea

Duminica, 24 Martie 2013, ora 21:05 2080 citiri
Foto: Arhiva

Europarlamentarul Monica Macovei precizeaza ca nu doreste nicio functie de conducere in PDL, afirmand ca nu are niciun proiect comun cu Vasile Blaga sau cu Elena Udrea.

Monica Macovei a mentionat, duminica, intr-un mesaj postat pe blogul personal, ca nu vrea sa intre in Biroul Permanent al Partidului Democrat Liberal.

"Nu intru in BPN, nu am un proiect comun nici cu Blaga, nici cu Udrea", a marturisit europarlamentarul PDL. Macovei a mai spus ca "votul dat de delegatii la Conventia Nationala a aratat o fisura care nu poate fi rezolvata prin contestatii".

Cu toate ca nu ia in calcul o functie in Biroul Permanent, Monica Macovei a spus ca isi va urma in continuare principiile si ca va face opozitie contra USL.

"Nu voi candida la nicio functie in BPN, asa cum am declarat inca de ieri dupa-amiaza. Cer sa nu fiu inclusa in scenariile post-Conventie lansate acum in presa. Nu am un proiect comun nici cu Vasile Blaga, nici cu Elena Udrea. Imi voi urma principiile cu aceeasi dedicatie si voi face opozitie la baioneta contra USL", a completat Macovei.

D.T.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com