Macovei isi pune sperantele pentru Cotroceni in faptul ca romanii nu sunt misogini

Vineri, 08 August 2014, ora 13:531174 citiri
Macovei isi pune sperantele pentru Cotroceni in faptul ca romanii nu sunt misogini

Candidatul la presedintie Monica Macovei spune ca sunt deja "mii de voluntari" care vor sa faca parte din echipa ei de campanie.

"Batalia mea nu este cu dreapta, ci cu Ponta si Tariceanu", declara la RFI Romania europarlamentarul PDL. Ea crede ca romanii nu sunt misogini si spune ca sunt pregatiti pentru un presedinte femeie.

Macovei precizeaza ca e un om determinat si se compara cu un "tanculet".

Macovei nu demisioneaza din PDL: Eu unesc dreapta, sunt singura care il poate bate pe Ponta!

Monica Macovei afirma ca aduce integritate pe scena politica: "Am o viziune pentru tara in toate domeniile, am aratat deja ca ceea ce spun si promit fac, ca am determinarea si hotararea sa fac si astea sunt deja dovedite, aduc integritate pe scena politica, am experienta atat la nivel national, cat si la nivel international si nu numai experienta, ci si obiective atinse".

Nici Boc nu sustine candidatura Monicai Macovei: Prea tarziu, acum mai mult incurca

Intrebata cine sunt sustinatorii ei, Macovei a raspuns: "Acum procesam liste de voluntari, sunt mii de voluntari inscrisi, fiecare in functie de ce vrea si poate sa faca. Sigur ca in afara de asta, am si un grup de oameni cu care lucrez zilnic si in mod apropiat. Am deja un plan in fiecare domeniu, cu viziunea mea pentru tara, in care am lucrat impreuna cu economisti, cu finantisti, in fine, cu specialisti din alte domenii si care trece prin toate domeniile, inclusiv sanatate, educatie, siguranta nationala, politica externa.

Aici pot sa va spun ca directia, clar, este mentinerea directiei Vest, integrare deplina in Uniunea Europeana, ceea ce inseamna Schengen si euro".

Citeste mai multe despre Monica Macovei: Romanii sunt pregatiti pentru un presedinte femeie, nu cred ca sunt misogini pe RFI Romania.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News