Macovei, intrebata unde ar ajunge Bucurestiul cu Marian Munteanu primar: In iad!

Sambata, 16 Aprilie 2016, ora 15:164192 citiri
Macovei, intrebata unde ar ajunge Bucurestiul cu Marian Munteanu primar: In iad!
Foto: Facebook Monica Macovei

Presedintele M10, europarlamentarul Monica Macovei, a raspuns, sambata, la Alba Iulia, intrebata unde ar ajunge Bucurestiul cu Marian Munteanu primar, ca "in iad", acuzandu-l pe candidatul PNL ca are "vederi legionare", este "antieuropean" si "antiamerican".

Intrebata de jurnalisti unde ar putea ajunge Bucurestiul daca Marian Munteanu va fi ales primar, Monica Macovei a raspuns: "In iad", adaugand ca propunerea PNL "este o rusine".

"In iad. Nicaieri (n.r. - va ajunge Bucurestiul cu Marian Munteanu primar). Presupun ca este un blat cu PSD si o sa ne trezim cu doamna gospodina Firea si o sa primim retete de mancare si de prajituri (...). Este o rusine o asemenea propunere. Nu are ce sa faca pentru Bucuresti domnul Munteanu, cum nu are ce sa faca nici doamna Firea. Nu au ce face pentru ca nu se pricep la administratie deloc", a afirmat Monica Macovei.

Liderul M10 l-a criticat pe Marian Munteanu spunand ca, dincolo de contributia acestuia in evenimentele din Piata Universitatii, este "un om cu vederi legionare, antieuropean si antiamerican" si nu poate duce Bucurestiul si Romania spre progres.

"In afara de asta, domnul Marian Munteanu nu poate duce Romania spre progres (...) si nici spre securitate. Noi avem nevoie de securitate in acest moment pentru ca la est avem Moldova, unde rusii sunt stapani, le-a fost si lor aproape servita pe tava Moldova de ultimele miscari politice de acolo, avem Serbia care vrea sa intre in UE dar e foarte apropiata de Rusia, avem Crimeea si ca atare avem nevoie de sprijin si de securitate care vine de la NATO, in care cel mai important stat este SUA, si de la Uniunea Europeana", a mai spus Macovei.

Intrebata daca un primar al Capitalei ar putea afecta relatiile cu NATO sau Uniunea Europeana, Macovei a spus ca "oricine poate strica" deoarece declaratiile unui om politic sunt consemnate de ambasade si in cateva minute ajung in toata lumea.

"Sa stiti ca oricine poate strica. Cine stie ce declaratii poate sa faca. Dar orice declaratie face orice om politic, si primarul capitalei este un om politic, se consemneaza de toate ambasadele si in cateva minute a plecat in toata lumea. Eu nu spun ca va strica dar ne va da de lucru mult mai mult si inutil. Si mai este candidatul PNL, un partid care a dat un presedinte si care vrea sa vina la guvernare si atunci eu merg pe logica: americanii se vor intreba ca poate si PNL crede la fel daca l-a propus pe asta candidat. Adica ne ridica mari probleme", a mai spus Macovei.

Europarlamentarul Monica Macovei a participat, sambata, la Alba Iulia, la lansarea candidatilor M10 din judetul Alba pentru alegerile locale din acest an. La Alba Iulia M10 nu are candidat pentru functia de primar si participa cu o lista incompleta de patru candidati la Consiliul Local.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News