Macovei ii raspunde lui Udrea: Eu voi castiga alegerile prezidentiale

Luni, 25 August 2014, ora 17:12
3320 citiri
Macovei ii raspunde lui Udrea: Eu voi castiga alegerile prezidentiale

Monica Macovei, candidat independent la presedintie, spune ca ea este cea care va castiga alegerile, declaratia venind ca reactie la afirmatia Elenei Udrea, care se arata convinsa ca romanii vor vota o femeie la alegerile prezidentiale din acest an.

Monica Macovei a fost intrebata, luni, intr-o conferinta de presa sustinuta la Targu Mures, cum se vede "ca un presedinte femeie, intr-o lume a barbatilor".

"Ma simt ofensata de aceasta intrebare, la fel cum se simt ofensate cele peste 50 la suta din populatia Romaniei care sunt femei. Si stim cu totii ca femeile fac mai multe lucruri decat barbatii. Si uneori le fac si mai bine.

Si mai stim si ca barbatii - sau unii dintre ei - stiu ca femeile fac aceste lucruri. Este total irelevant, conteaza cum esti, ce putere ai, ce-ai facut pana acum - eu am dovedit - ce vrei sa faci mai departe si conteaza ce incredere au oamenii in tine, barbati si femei. Au incredere ca poti sa-i faci fericiti, sanatosi, educati si fara coruptie si cu locuri de munca, te voteaza. N-au incredere, nu te voteaza. Eu asa vad lucrurile", a spus Macovei.

Intrebata despre declaratia candidatului PMP la Presedintie, Elena Udrea, potrivit careia "este convinsa" ca romanii vor vota o femeie la alegerile prezidentiale din acest an, Macovei a sustinut ca ea este cea care va castiga alegerile prezidentiale, adaugand ca in cursa electorala conteaza "puterea si determinarea si argumentele".

"Eu voi castiga alegerile prezidentiale. Am fost ministru femeie. La un mandat, era o perioada in care am fost sigura femeie intr-un guvern de barbati si condus de un prim-ministru barbat si am rezistat tuturor acelor barbati care, la un moment dat sau la anumite momente, urlau la mine, sa semnez acte pe care le consideram ilegale. Si pe care nu le-am semnat.

Si cu toti acesti barbati, care nu voiau nici DNA, nici ANI, nici declaratii de avere, nici conflictul de interese sa fie infractiune, tot le-am facut. Da?", a spus ea.

Udrea: Sunt convinsa ca romanii vor vota o femeie la Presedintie in acest an

Elena Udrea, candidatul PMP la Presedintie, declara, duminica seara, la Zilele Sebesului, ca "este convinsa" ca romanii vor vota o femeie la alegerile prezidentiale din acest an, adaugand ca a auzit femei si barbati spunand ca "o femeie poate rezolva problemele acestei tari".

Intrebata daca, din punctul sau de vedere, romanii ar putea sa voteze o femeie la alegerile prezidentiale, Elena Udrea a raspuns afirmativ.

"Categoric da. Am auzit de atatea ori in aceasta seara si femei si barbati spunand ca o femeie poate conduce, o femeie poate rezolva problemele acestei tari. Am auzit de la femei spunand: 'Da, este vremea noastra, trebuie sa votam o femeie', incat sunt convinsa ca romanii vor vota o femeie in acest an", spunea Udrea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
Candidatul periculos pentru Ciolacu în cazul retragerii lui Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei: ”Va fi un șoc pentru PSD”
Candidatul periculos pentru Ciolacu în cazul retragerii lui Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei: ”Va fi un șoc pentru PSD”
Situația candidatului Cătălin Cîrstoiu se complică pe zi ce trece, iar PSD și PNL par că s-au spălat pe mâini în ceea ce îl privește. Recent, Marcel Ciolacu a declarat că medicul...
#Macovei castigat prezidentiale, #Udrea femeie prezidentiale, #Macovei candidat prezidentiale, #Macovei alegeri prezidentiale , #Candidat Alegeri Prezidentiale 2014
Comentarii
Poza silvia_h
silvia_h
rank 5
Poza silvia_h
silvia_h
rank 5
Macovei a sustinut ca ea este cea care va castiga alegerile