Macovei, dupa ce Basescu a comparat-o cu Udrea: E dureros, am fost o echipa

Vineri, 19 Septembrie 2014, ora 08:26
5931 citiri
Macovei, dupa ce Basescu a comparat-o cu Udrea: E dureros, am fost o echipa
Foto: stiripesurse.ro

Monica Macovei a vorbit, joi seara, despre relatia sa cu Traian Basescu, sustinand ironic ca "interventiile presedintelui" in campania electorala ii aduc beneficii.

Macovei, care vrea sa candideze la alegerile prezidentiale din noiembrie, a explicat, la Digi 24, ca afirmariile pe care seful statului le face despre ea ii aduc beneficii, intrucat "lumea stie ca nu sunt adevarate".

"L-as ruga pe presedinte sa faca lista lunga a compromisurilor pe care le-am facut", a cerut europarlamenatrul, dupa ce Traian Basescu a comparat-o, intr-o emisiune televizata la TVR, cu Elena Udrea.

"Interventiile presedintelui imi aduc beneficii. Pentru ca spune lucruri despre care lumea stie ca nu sunt adevarate. E dureros, am fost impreuna, am fost o echipa. Se fac aceste comparatii si se spun lucruri neadevarate. Am facut lucruri bune pentru tara, am trait impreuna alegerile din 2009", a lamurit Macovei.

De asemenea, Macovei a atras atentia ca presedintele trebuie sa clarifice problema ofiterului acoperit, care a iscat controverse de proportii pe scena politica romaneasca.

"Afirmatia e importanta, daca poate fi dovedita. Este grav pentru siguranta Romaniei, daca viitorul presedinte a fost ofiter sub acoperire. Sa spuna electoratului, pentru ca e un lucru grav. Haideti sa fim responsabili, sa nu aruncam petarde, daca nu putem dovedi. E presedintele tarii, sa spuna electoratului!", a declarat Monica Macovei.

Basescu, din nou despre candidatul ofiter acoperit: Sarbu a mintit prin omisiune (Video)

Basescu, chemat la audieri in Parlament pe tema prezidentiabilului-ofiter acoperit

Afirmatiile europarlamentarului vin dupa ce Traian Basescu a declarat, miercuri seara, ca o sustine pe Elena Udrea la prezidentiale, pentru ca este singurul "candidat onest" si pentru ca "a facut mult mai putine compromisuri politice decat Monica Macovei". De asemenea, Traian Basescu a aruncat recent in spatiu public misterul candidatului-spion, sustinand ca unul dintre cei inscrisi in cursa pentru Cotroceni este sau a fost ofiter acoperit.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ironia lui Nicușor Dan după ce Piedone a venit cu un tricou pe care scria ”Şi eu sunt interlop”: ”Ştim toţi!”
Ironia lui Nicușor Dan după ce Piedone a venit cu un tricou pe care scria ”Şi eu sunt interlop”: ”Ştim toţi!”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a postat sâmbătă pe Facebook o fotografie în care apare în tribune, la un meci, afişând un tricou cu mesajul: Ştim Toţi!, ca răspuns la mesajul de pe...
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban a fost ales, sâmbătă, 20 aprilie, preşedintele partidului Forţa Dreptei la primul Congres al formaţiunii, adunare la care au participat, la Palatul Parlamentului, peste 1.200 de...
#Macovei Basescu Udrea, #Macovei comparatie Udrea, #macovei ofiter acoperit , #Candidat Alegeri Prezidentiale 2014
Comentarii