Macovei: Buletinele de vot la referendum au fost ridicate noaptea. Cred ca le ardea Ghita

Sambata, 12 Octombrie 2013, ora 12:523530 citiri
Macovei: Buletinele de vot la referendum au fost ridicate noaptea. Cred ca le ardea Ghita

Europarlamentarul PDL Monica Macovei a declarat, vineri seara, ca buletinele de vot de la referendum au fost luate noaptea si l-a acuzat pe deputatul Sebastian Ghita ca le-ar fi ars in dimineata urmatoare.

"Atunci a fost prezentat cam pe toate televiziunile ca ceva groaznic care se intampla oamenilor. Oamenii aceia au fost audiati ca martori. Dupa ce s-au ridicat de la Autoritatea Electorala Centrala Permanenta procesele-verbale cu semnaturi, s-au ridicat noaptea ca se stia ca dimineata le ia Ghita, prietenul lui Ponta, deputat PSD, si le duce si le arde, nu se mai puteau face probe. Gestionarea acestor buletine de vot si a proceselor-verbale fusese atribuita unei societati a lui Ghita...

Ce facea un deputat PSD cu ele? Eu cred ca le ardea, le distrugea. (...) De ce le dai unei firme private care apartine unui deputat PSD, daca esti cinstit?", a declarat Monica Macovei la Realitatea TV.

Macovei: Ne-a tras doua palme Ponta, de nu ne-am vazut. Stati acolo, ca Ponta nu e vesnic

Ea a adaugat ca dosarul nu se numeste "Dosarul votantii", ci "Dosarul Dragnea" si ca Victor Pota minte si lasa impresia ca acesta vizeaza cetatenii.

"Ponta minte in mod special, ca si cum dosarul e impotriva oamenilor. Nu, dimpotriva, este pentru a ne apara dreptul nostru la vot. A-mi fura votul, lovesti in tot ce am eu mai democratic. Nu votantii sunt anchetati", a precizat Macovei.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News