Fostul consilier al lui Macovei candideaza la presedintia Tribunalului Cluj

Marti, 23 Octombrie 2007, ora 22:06 332 citiri

Fostul consilier al ministrului Monica Macovei, Cristi Danilet, candideaza pentru postul de presedinte al Tribunalului Cluj, concurs organizat de Consiliul Superior al Magistraturii (CSM), informeaza NewsIn.

Pentru acelasi post candideaza si unul dintre membrii fondatori ai SoJust, judecatorul Sorina Siserman.

In legatura cu posturile de vicepresedinte pentru Curtea de Apel Bucuresti (CAB), scoase la concurs de CSM, s-au inscris patru judecatori, printre care cei care ocupa posturile cu delegatie, adica judecatorii Filip Pavel si Lucian Popescu. Ceilalti doi candidati sunt magistratii Alina Trandafir de la Sectia a IV-a Civila a Curtii si Horatiu Patrascu de la Sectia a VIII-a contencios administrativ si fiscal, totodata si membru in Colegiul de Conducere al CAB.

Probele de testare psihologica, evaluare a capacitatii candidatilor de a lua decizii si de a-si asuma raspunderea si verificare a rezistentei la stres sunt programate in perioada 28 octombrie-2 noiembrie. Intre 7 si 22 noiembrie candidatii la un post de conducere in justitie vor sustine in fata comisiei proiectul referitor la exercitarea atributiilor specifice functiilor pentru care candideaza, iar pe 25 noiembrie este programata sustinerea testarii scrise privind managementul, comunicarea si resursele umane.

Potrivit CSM, calendarul probelor de concurs ar putea suferi modificari in functie de numarul judecatorilor si procurorilor inscrisi la concurs.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News