EBa o ataca pe Monica Macovei: Ea cu ce-si tine copilul la Londra?

Luni, 02 August 2010, ora 21:55 10033 citiri
foto: PE

Elena Basescu o critica dur pe Monica Macovei, in spatele usilor intredeschise, acuzand-o pe colega de partid si de Parlament European ca a uitat de unde a plecat si se intreaba cum isi intretine copilul la studii in strainatate.

"Noi cei din PD-L ne boicotam intre noi! Monica Macovei de ce zice ca cei din PD-L fura? Ea nu a ajuns eurodeputat tot pe listele PD-L? Si ea cu ce-si tine copilul la Londra? Da, ea isi permite sa vorbeasca orice ca are pile la jurnalisti. La fel ca si Cristian Preda!", a rabufnit Elena Basescu, in fata colegilor sai, europarlamentarii PD-L, fara sa tina cont ca de fata se aflau si alte persoane, mai putin interesate sa pastreze discretia, scrie Cotidianul.

Monica Macovei: Toti fura, inclusiv PD-L

La scena petrecuta in fata lui Theodor Stolojan si a lui Sebastian Bodu au asistat consternati si detinatorii bursei Robert Schuman, acordata de Parlamentul European, ce reusisera dupa indelungi staruinte sa obtina o intrevedere cu europarlamentarii PD-L, mai scrie publicatia citata.

Contactati de jurnalistii Cotidianului, eurodeputatii PD-L au raspuns ca nu-si aduc aminte episodul sau nu au fost prezenti la intalnire, iar Stolojan, Macovei si Elena Basescu nu au putut fi contactati.

Monica Macovei isi ataca din nou colegii: Emil Boc este primul vinovat

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
Poza Georgica Boerica
Georgica Boerica
rank 3
Nistorescu.......CIURUCUL Presei Romanesti! Zici Nistorescu si...tragi apa ...da repede ca pute de la o posta! Nistorescu este asa de penibil, jenant pentru cel ma scazut bun simt! Oare Nistorescu este capabil sa se uita in oglinda!
Poza Ghilotina
Ghilotina
rank 5
Adica Cotidianul lui Nistorescu da o stire si mai apoi incearca sa-i contacteze pe astia de care vorbesc ....