Demisii la varful Asociatiei M10 - Ce transmite Macovei

Vineri, 03 Aprilie 2015, ora 19:556187 citiri
Demisii la varful Asociatiei M10 - Ce transmite Macovei
Foto: captura Youtube

Monica Macovei nu pleaca din M10 si, "asa cum a promis, construieste un partid nou pentru Romania, bazat pe principii morale, pe lege, pe merit si pe competenta", se arata intr-un comunicat semnat, vineri, de Departamentul Comunicare al Asociatiei M10 privind "plecarea voluntara" a unor membri din cadrul organizatiei.

Reactia vine la cateva zile dupa ce cativa colaboratori apropiati ai europarlamentarului, printre care si Mihai Politeanu, si-au anuntat plecarea definitiva din filiala Bucuresti a Asociatiei M10.

"M10 a pornit la drum cu scopul de a produce o schimbare in societatea romaneasca si a adunat in jurul sau multi oameni care cred in Meritocratie, Moralitate, Munca si Modernizare. Cum se intampla, insa, in orice grup compus din oameni diversi, opiniile tuturor nu sunt intotdeauna convergente.

Este regretabil ca, in urma unor diferende de opinie, un numar de membri ai filialei Bucuresti au luat decizia de a pleca din organizatie. A fost o decizie unilaterala, o respectam si speram ca semnalele prin care acestia se intorc impotriva M10 sunt false. Le multumim pentru munca si eforturile lor. (...) Nu ne schimbam principiile si ramanem obiectivi si consecventi, construind pentru tara", se arata in comunicatul citat.

Monica Macovei despre arestari, catuse si raspunderea lui Ponta. "Inapoi acasa, la Moscova!" Interviu video

Totodata, Asociatia M10 multumeste tuturor membrilor si simpatizantilor care "cred si raman alaturi" de M10 si care "au pus deasupra lor nevoile Romaniei".

"Cu ei am inceput, cu ei vom face schimbarea pe care o asteapta romanii (...) Contam pe toti oamenii buni, pe cetatenii activi si generosi. M10 merge inainte si alaturi de acesti oameni dorim sa terminam ce am inceput.M10 este locul celor care nu renunta si stiu sa construiasca, al celor care ii respecta pe cei in fata carora se angajeaza", conchide sursa citata.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News