Cine e noul sef al partidului fondat de Macovei

Sambata, 10 Septembrie 2016, ora 19:303148 citiri
Cine e noul sef al partidului fondat de Macovei
Foto: Facebook/Partidul M10

Conducerea M10 l-a ales ca presedinte al partidului pe Florin Stan.

Biroul Politic National al M10 l-a desemnat prin vot, in unanimitate. Acesta o inlocuieste pe Ioana Constantin, care a demisioant din functie, din motive necunoscute.

BPN a ales ca succesor, potrivit prevederilor statutului M10, unul dintre vicepresedintii alesi in Adunarea Generala din iunie, se arata pe pagina de Facebook Partidul M10.

Totodata, Ovidiu Simion a fost ales ca secretar general in locul lui Eduard Wagner.

Florin Stan are 44 de ani, este antreprenor, este casatorit si are un fiu.

Stan a mai fost presedinte interimar al M10 in judetul Ilfov, secretar regional pe zona de Sud a tarii, iar la alegerile interne a fost ales vicepresedinte.

"M10 isi continua drumul tinand cont de principiile si valorile de la care a pornit. Obiectivul nostru pentru alegerile parlamentare este ca M10 sa intre in Parlament. Am demarat campania de strangere de semnaturi si ii chemam alaturi de noi pe toti cei care cred ca e vremea unui nou proiect politic cu oameni curati, integri, competenti. Le multumesc colegilor mei pentru eforturile depuse in ultimele luni. Am convingerea ca vor ramane aproape de noi si ca impreuna vom reusi sa atingem obiectivele pe care ni le-am asumat", a declarat Florin Stan.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News