Monica Iacob Ridzi, fost ministru PDL, s-a inscris in UNPR - ce functie a primit

Joi, 16 Octombrie 2014, ora 22:40 5018 citiri
Foto: Realitatea

Monica Iacob Ridzi, fostul ministrul al Tineretului si Sportului, condamnata in prima instanta de ICCJ la 5 ani de inchisoare cu executare, a trecut de la Partidul Poporului Dan Diaconescu (PP-DD) la Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei (UNPR), ocupand functia de presedinte Departamentului pentru Afaceri Europene din cadrul partidului.

Fostul ministru s-a inscris joi in aceasta formatiune politica, figurand ca presedinte al Departamentului pentru Afaceri Europene din cadrul UNPR, scrie Mediafax.

Sotul Monicai Ridzi s-a inscris in UNPR

Monica Iacob Ridzi a demisionat din PDL in toamna anului 2012, iar la alegeri a castigat un mandat de deputat in judetul Hunedoara, din partea PP-DD.

Acuzata de abuz in serviciu privind manifestarile organizata de Ziua Nationala a Tineretului in 2009, ea a fost condamnata de ICCJ la cinci ani de inchisoare cu executare, decizia nefiind definitiva.

De asemenea, si sotul ei, Tiberiu Iacob Ridzi, a trecut miercuri de la Partidul Democrat Liberal la Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei, potrivit presedintelui UNPR Hunedoara, Haralambie Vochitoiu. El este primarul orasului Petrosani incepand cu anul 2007.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com