Reactii dupa moartea mamei Monicai Gabor: Oana Zavoranu se amuza

Joi, 22 August 2013, ora 17:20
9792 citiri
Reactii dupa moartea mamei Monicai Gabor: Oana Zavoranu se amuza
Foto: Ziare mondene

Vestea ca mama Monicai Gabor, fosta sotie a lui Irinel Columbeanu, a murit in urma unui accident, dupa ce i-a cazut o stanca in cap, a intristat mai multe persoane publice, care au reactionat si au anuntat ca ii sunt alaturi vedetei, dar sunt si oameni care au luat in ras acest incident.

"Cine e Monica Gabor? Aaaaaa, aia care daca vrea Base (Traian Basescu - n.red.) ii aranjeaza ea, prin iubitul ei, o intalnire cu Barak Obama? Adica viitoarea prima doamna a Americii? Daaaa, sunt tare trista sa aud ca nu a apucat sa isi vada fiica pe cele mai inalte culmi! Condoleante ei si invizibilului ei iubit!", a declarat Oana Zavoranu pentru Wowbiz.

Imediat dupa aflarea acestei informatii, jurnalistii de la Wowbiz au contactat-o pe Ramona Gabor, sora mai mica a Monicai Gabor, care locuieste in Dubai.

"Nu stiu nimic. Ce-i cu ea, ce? Mama abia se intorsese dintr-o vacanta. Nu stiu sa se fi aflat in alta. Am vorbit acum o ora (- in jurul orei 13:00, ora Bucurestiului - n.red.) cu surorile mele. Toti erau bine. Nu stiu mai mult. O sa o sun pe mama acum", a spus ea.

Mama Monicai Gabor a murit - i-a cazut o stanca in cap cand facea poze la Pestera Polovragi

Nici sora cea mare a Monica Gabor, Alina, nu stia nimic concret la inceput.

"Imi cer scuze, dar nu pot vorbi in acest moment. Nu stiu daca e vorba de mama. M-am uitat la TV si tot dau telefoane sa primesc un raspuns", a declarat ea pentru Libertatea.

Catalin Botezatu a anuntat ca este alaturi de Monica, dar ca inca nu a apucat ca vorbeasca cu ea.

"Nu am vorbit cu Monica. Am auzit ce s-a intamplat. M-a sunat cineva cu numar ascuns, probabil cred ca din strainatate, poate o fi fost ea, nu stiu... eu n-am raspuns pentru ca nu obisnuiesc sa raspund la numere ascunse. Imi pare rau pentru ea, pentru ce s-a intamplat. Dumnezeu sa o ierte", a fost reactia designerului.

Fostul socru al Monicai Gabor, Ion Columbeanu, a declarat pentru Libertatea ca nu stie daca o sa ajunga la inmormantarea fostei sale cuscre.

"Am aflat si eu de la televizor despre moartea ei. Dumnezeu sa o odihneasca. Nu stiu daca o sa vin la inmormantare, pentru ca nu o sa fiu in tara", a spus el.

Matei Miko, cel care i-a cununat religios pe Monica Gabor si pe Irinel Columbeanu, sustine ca modelul este devastat si ca incearca sa ajunga cat mai repede in tara.

Irina Columbean nu stie ca bunica ei a murit

Pentru Irinel Columbeanu urmeaza un moment foarte dificl: trebuie sa isi anunte fiica ca bunica sa a murit.

"Irinuca nu stie si vreau sa ii spun cat mai tarziu acest lucru. Avand in vedere ca acum ea e in vacanta, nu vreau sa-i stric bucuria. Sper sa nu afle, totusi, din alte parti. Ea se uita numai la Disney Channel, si nu are cum sa vada stirile de la TV, unde se va tot vorbi despre treaba asta!", a spus omul de afaceri.

Mama Monicai Gabor, Veronica Bulai, a murit, joi dupa-amiaza, in urma unui accident petrecut in apropierea Pesterii Polovragi. Ea facea parte dintr-un grup de 17 turisti din Bacau, care vizita manastirile din nordul Olteniei. Incidentul a avut loc in timp ce turistii se indreptau catre Pestera Polovragi pe care intentionau sa o viziteze.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dilema preotului care vrea să candideze pentru primăria Sucevei. "Va trebui să aleagă între cariera politică și preoție"
Dilema preotului care vrea să candideze pentru primăria Sucevei. "Va trebui să aleagă între cariera politică și preoție"
Partidul Alianța pentru Unirea Românilor Suceava a ales un preot să candideze pentru funcția de primar al municipiului Suceava. Cătălin Axinte este preot slujitor la Biserica Sf. Mina din...
Kelemen Hunor, convins că pe listele UDMR au semnat și români: ”După 9 iunie vom avea 200 de primari”
Kelemen Hunor, convins că pe listele UDMR au semnat și români: ”După 9 iunie vom avea 200 de primari”
Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat joi, 18 aprilie, la Cluj-Napoca, după şedinţa Consiliului Permanent al Uniunii, că este convins că listele UDMR pentru alegerile locale au fost...
#reactii moarte Veronica Bulai, #mama Monica Gabor murit, #murit mama Monica Gabor, #moarte mama Monica Gabor , #stiri Monica Gabor