Monica Gabor, pregatita de o noua casatorie

Marti, 06 Martie 2012, ora 08:54
6126 citiri
Monica Gabor, pregatita de o noua casatorie
Foto: Kanal D

Dupa un divort cu scandal si o perioada tensionata, Monica Gabor a declarat, luni seara, ca este pregatita pentru o noua casatorie si ca isi face planuri pentru toata viata cu iubitul sau Mr. Pink.

"Avem foarte multe planuri impreuna, planuri pentru toata viata. Am vrea sa fim tot restul vietii impreuna", a declarat Monica Gabor la Cancan TV, precizand ca este o visatoare si ca este de parere ca iubirea este vesnica.

Mai mult, fosta doamna Columbeanu a precizat ca iubitul sau i-a spus ca o iubeste chiar de la a doua intalnire.

"Nu l-am crezut, dar mi-a spus ca uneori basmele devin realitate", a subliniat manechinul.

Cei doi au si planuri de a face copii, insa Monica Gabor a marturisit ca ea nu vrea atat de multi precum iubitul sau, adica sase.

Aceasta a povestit cum s-a cunoscut cu Mr. Pink si a precizat ca de la inceput el a stiut ca se afla in divort si ca este unul neplacut.

Monica Gabor a mai adaugat ca iubitul sau stie totul despre ea si isi pune asistenta sa ii traduca tot ceea ce se scrie in ziare despre persoana sa.

"Incearca sa acopere tot trecutul meu cu care nu mi-e rusine", a mentionat Monica Gabor.

Manechinul a vorbit si despre casatoria cu Irinel Columbeanu si a explicat ca din cauza stilului de viata al omului de afaceri ea devenise inumana si foarte rea cu cei din jur.

Cel mai mare regret al sau este ca nu poate sa stea cu Irina, fiica sa, marturisind ca fostul sot le-a amenintat ca daca mai insista sa stea impreuna nu se vor mai vedea niciodata.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Monica Gabor casatorie Pink, #Monica Gabor Mr Pink, #Monica Gabor iubit chinez, #monica gabor Irinel Columbeanu , #Irinel Columbeanu