Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
< Inapoi la stire
A   A   A
Monica Anisie e indignata, dupa un control: Primarii aveau fonduri sa construiasca toalete in scoli, dar nu au facut-o
Marti, 14 Ianuarie 2020, ora 16:31
Ministrul Educatiei, Monica Anisie, s-a aratat "indignata" de atitudinea unor primari care nu au accesat fonduri pentru constructia de toalete in gradinite si scoli, observatie facuta in urma unor...
15.01.2020, 14:16 -ceapa_verde :Daca ministrii is numiti, primarii si consilierii locali sunt alesi
Asta dovedeste ca cele mai importante alegeri sunt cele locale. Pentru ca alesii locali au cel mai mare impact asupra viatii cetateanului. Prin actiunile lor, bune sau proaste, si mai ales prin lipsa de actiune. Iar pozitiza lor de profesionisti gospodari ar trebui cantarita in primul rand de cei pe care-i cunosc, concetatenii lor. Fiecare ar trebui sa-si analizeze urbea si sa vada problemele, sa vada care-s cele mai importante si sa vada ce solutii concrete si care pot fi aplicate propun candidatii. Cei ce spun lucruri realizabile ar trebui ales indiferent de partid. Pentru ca sunt oameni corecti si gospodari in fiecare partid, asa cum sunt si uscaturi. Iar bine o duce urbea care a stiut sa-si aleaga pe cei mai buni pentru postul sau.
15.01.2020, 09:21 -Pribeagul :O vizita de groaza!
Am vazut citeva secvente ale vizitei. Doamna Ministru insotita de o armata de reporteri, filmata zimbind linga o toaleta din lemn sau linsind un cadru didactic, tinara si destul de bine orientata.
Daca as fi tatal acelui cadru didactic, cind as intilni-o pe doamna Ministru, i-as da citiva pumni. Pentru ca tratamentul aplicat de ea tinerei cadru didactic asta merita!
15.01.2020, 05:19 -florescujohn :Guvernul sa poata sa suspende primari incompetenti
E idiotic sa tii incopetentii si coruptii pina isi sfirsesc mandatul. Legea trebuie schimbata si pprin hotarire judecatoreasca mandatul sa fie anulat pentru fapte clare de incompetenta si/sau coruptie.
E o functie administrativa si nu ar trebui politizata.
Idiotii astai de primari isi mai fac salariile cit vor ei si mai vor si pensii speciale?
Cita prostie.
14.01.2020, 21:10 - :si dvs ati avut fonduri
...si l-ati sponsorizat pe Cumpanasu :)
logica ...prof de romana ...ce pretentii sa ai :)
14.01.2020, 16:57 -floare albastra :Sa stai pe scaun
Si sa nu faci nimic e mai usor si dupa cum se vede nu i intreaba nimeni nimic pe marii “harnici" ai tarii mele. Cum ajungi la intrarea in sat/oras/orasel primul gand asta e- primar harnic sau dimpotriva.
15.01.2020, 11:48 -medgidnicolai :se pare ca a inteles din postarea mea
de ieri ca tema inceperii anului scolar este o falsa tema, si s-a apucat de treaba. o pot urma si altii din guvern.succes. ca aveti nevoie.
Versiuni: mobil  /  Web  /  Smartphone
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor