Dan Barna, despre incidentul în care a fost implicată o consilieră USR din Mogoșoaia: ”Nu ar fi fost posibil dacă hoții nu ar simți că au protecție politică”

Joi, 27 Ianuarie 2022, ora 23:49 3137 citiri
Fostul lider al USR atrage atenția asupra mafiei din Mogoșoaia FOTO Facebook / Dan Barna

Vicepreședintele USR Dan Barna a reacționat joi seară, 27 ianuarie, după ce o consilieră a partidului său din Mogoșoaia a fost agresată de ”colegii” de la PNL și PMP.

În mesajul postat pe Facebook, fostul lider al USR acuză mafia imobiliară din Mogoșoaia și lipsa de implicare a autorităților pentru combaterea furturilor.

”Mafia imobiliară de la Mogoșoaia a depășit orice măsură!!!

În seara aceasta colega noastră Felicia Ienculescu-Popovici a fost agresată fizic de către consilierii locali Valentin Ene (PNL) și Dinu Gheorghe (PMP). Valentin Ene a amenințat-o că "și dacă face pușcărie, o bagă în scaun cu rotile".

A fost depusă plângere penală la Poliție, așteptăm ca autoritățile să investigheze cât mai repede aceste fapte reprobabile.

Contextul este dat de recentele investigații de presă despre Sectorul 0, iar evenimentul s-a petrecut la Școala din Mogoșoaia, în timpul unei ședințe de comisie din Consiliul Local.

Asemenea incident nu ar fi fost posibil dacă hoții nu ar simți că au protecție politică de la cele mai înalte nivele. Decența dispare și tupeul se transformă în violență.

P.S.: Iar dacă poliția domnului Bode crede că o se ne mulțumim cu o sesizare și atât, se înșală. Garantez că nu vom avea tihnă până când acest caz ajunge la fireasca concluzie din punct de vedere al legii pentru că Mogoșoaia este o comună unde legea este de mult timp fărădelege”, a transmis Barna.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News