Matte - un pas spre viitor

Advertorial
Luni, 21 Februarie 2022, ora 17:29
3272 citiri
Matte - un pas spre viitor
FOTO: matte.ro

Procesele educative din învățământul privat și de stat au nevoie de un refresh, nu doar în ceea ce privește tehnicile didactice, dar și logistica specifica utilizată în astfel de medii. Matte este un brand care oferă dotări educaționale de ultimă generație, menite să-i aducă pe învățători și profesori, dar și pe elevi cu un pas mai aproape de viitor. Descoperă și tu mobilierul școlar ultramodern de la Matte!

Organizează un spațiu de învățare modern alegând mobilierul școlar Matte

Mobilierul școlar de calitate joacă un rol extrem de important, susținând sănătatea fizică a copiilor și asigurându-le confortul necesar pe parcursul orelor de curs. Portofoliul Matte cuprinde o gamă variată de produse necesare pentru organizarea unui spațiu de învățare modern, sigur și confortabil pentru copiii indiferent de vârstă. Foarte apreciate sunt seturile formate din bancă și scaun cu formă robustă, reglabile pe nivele de înălțime potrivite elevilor de la clasa pregătitoare și până la clasele de liceu. Pentru atelierele restrânse, compania propune băncile școlare modulare, cu formă inovativă și elegantă, care permit organizarea pe rânduri sau pe grupe. Foarte practice sunt și mesele modulare duble, ce pot acomoda grupe de 2-6 elevi.

Mobilierul școlar interactiv, noua tendință din învățământ

Metodele didactice aplicate în creșe, școli și grădinițe tind să se alinieze tot mai mult la trendurile moderne de învățare. Astfel, țara noastră încearcă să urmeze exemplul statelor care au un sistem de învățământ modern începând cu alegerea mobilierului școlar interactiv. un exemplu elocvent în acest caz este mobilierul I-MOB Matte care încurajează la colaborare, facilitând mișcarea copiilor în sala de clasă precum și activitățile de echipă. Elementele componente, care se prezintă sub forma unor cuburi sunt ușoare, rezistente și simplu de amplasat în locurile dorite, oferind oportunitatea utilizatorilor săi de a învăța prin mișcare. Cuburile permit așezarea în șezut sau în picioare și sunt dotate cu funcții analogice și digitale. Un aspect foarte important de menționat este faptul că mobilierul școlar interactiv I-MOB Matte comunică wireless cu tabla interactivă din gama i3Learnhub, care se regăsește în portofoliul aceluiași producător.

Băncile individuale - o serie de avantaje incontestabile

Băncile individuale reprezintă un nou trend în materie de design școlar, acestea având un design foarte atractiv mai ales pentru elevii claselor mari. Mai mult decât atât, băncile din această categorie sunt special concepute pentru activități precum cititul, scrisul sau desenatul, având dotări care dedicate care previn durerile de spate. Totodată, pentru activitățile creative care se bazează pe utilizarea de substanțe colorante, chimice sau apă, băncile individuale Matte sunt concepute din blat HPL, foarte rezistent la uzură. Mobilierul școlar individual este ideal pentru amenajarea liceelor sau a colegiilor, însă poate fi utilizat fără probleme și de către elevii cu vârste mici.

Catedrele moderne și practice pentru profesori, de nelipsit din sala de clasă

Cadrelele didactice sunt parte esențială din procesul educativ al elevilor de toate vârstele, de aceea este important să nu neglijăm nici confortul acestora. Pe matte.ro furnizăm o colecție variată de catedre pentru învățători și profesori, piese de mobilier elegante, dar care se încadrează în standardele moderne. Investește în elemente de calitate, din materiale premium, care se remarcă printr-o rezistență aparte și transformă sălile de curs în spații cât mai practice și mai eficient organizate. Catedrele pot fi realizate în diferite opțiuni cromatice, la cerere, astfel încât să se încadreze perfect în orice stil de design.

Alege mobilierul specializat pentru o experiență autentică

Generațiile moderne de elevi sunt tot mai dornice să exploreze lucruri noi, astfel că apare necesitatea ca laboratoarele de chimie, fizică sau științe să beneficieze de dotări de ultimă tehnologie. așadar, sfatul nostru este să alegi mobilier specializat pentru a le oferi acestora o experiență autentică. De pe matte.ro poți comanda mese de laborator cu toate dotările necesare, dulapuri stil cabinet, scaune de laborator sau ergonomice, alături de multe alte display-uri și device-uri interactive.

Pășește spre viitor optând pentru soluțiile de amenajare a sălilor de curs propuse de Matte! Alegând produsele noastre beneficiezi de know-how-ul laboratoarelor digitale de științe din Statele Unite, precum și de sistemele interactive premium elaborate de către i3TECHNOLOGIES Belgia. Descoperă site-ul nostru și comandă produsele necesare pentru un spațiu de învățare modern, practic și eficient organizat!

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#mobilier scolar, #mobilier scolar modern , #stiri invatamant