În 2023 se poartă mobila de bucătărie la comandă care aduce atingerea naturii în casa ta

Advertorial
Luni, 20 Februarie 2023, ora 18:51
5633 citiri
În 2023 se poartă mobila de bucătărie la comandă care aduce atingerea naturii în casa ta
FOTO: pixabay.com

Tocmai aici te ajută o mobilă de bucătărie la comandă, să îți umple spațiul cu tot ce ai nevoie fără a-l încărca, pentru a-ți lăsa loc să te poți desfășura în voie, să-ți reîncarci bateriile cu energie reînnoită, fiindcă lumea, deși este tot mai înghesuită, oferă și mici oaze de relaxare, sanctuare de liniște și miresme îmbietoare, în care propria ta lume, prin gusturi infinite, devine oricât vrei tu de mare.

Lumea pare tot mai mică, mai strâmtă și nu, bineînțeles, pentru că s-ar micșora, ci fiindcă suntem tot mai mulți în ea, însă nu trebuie să accepți această realitate, această aglomerație generalizată și în casa ta. Când se încheie ziua, poți pur și simplu să lași înghesuiala lumii afară și să încui ușa în urma ta. Măcar în intimitatea căminului tău să te simți eliberat, necălcat pe picioare, neprins în strânsoare, mai ales în bucătărie, locul unde îți pui sufletul în farfurie. Acolo ai nevoie să te scufunzi în liniște și arome îmbietoare, într-o atmosferă vindecătoare, fiindcă a aflat la un moment dat fiecare că există multă alinare în mâncare. Tocmai aici te ajută o mobilă de bucătărie la comandă, să îți umple spațiul cu tot ce ai nevoie fără a-l încărca, pentru a-ți lăsa loc să te poți desfășura în voie, să-ți reîncarci bateriile cu energie reînnoită, fiindcă lumea, deși este tot mai înghesuită, oferă și mici oaze de relaxare, sanctuare de liniște și miresme îmbietoare, în care propria ta lume, prin gusturi infinite, devine oricât vrei tu de mare.

Natura înseamnă libertate, de mișcare și în bucate

O fi de la lunga perioadă de pandemie, când foarte mulți dintre noi am dezvoltat o fobie față de spațiile strâmte, dar în 2023 se accentuează tendința de a transforma bucătăria dintr-un simplu spațiu de gătit într-unul cu rol mult mai pregnant de trăit confortabil. Înghesuiala este pentru trafic, mijloacele de transport în comun, lifturi și supermarketuri, nu pentru bucătăria ta, în care trebuie să te simți bine, nu doar să intri repede, să umpli farfuria și să nu mai pui piciorul în ea până trebuie să servești iar masa.

Mobila de bucătărie la comandă este cea care te ajută să creezi un spațiu plin de viață, îmbietor, înainte de toate cromatic, fiindcă impactul inițial este cel vizual. Culorile calde, de pământ, combinate cu verde, albastru, în tonuri blânde, reprezintă primul pas spre natura față de care ne simțim tot mai izolați. În 2023 materialele organice te duc și mai aproape, bunăoară piatra naturală aducând, prin textura organică, atingerea naturii în bucătăria ta.

Iar cu o mobilă bucătărie la comandă de calitate poți obține orice combinație de natură vrei, anotimpul preferat, culorile și materialele cu care te simți cel mai conectat. Dar în primul rând obții spațiu, astfel încât, eliberat, să te poți și tu mișca în voie când arunci clătita în aer, să nu ai de stat la coadă la propriile oale când ai de amestecat, să nu simți, când trece soțul sau soția pe lângă tine, că parcă s-a băgat în față.

În 2023 se caută cu și mai mare pasiune reîntoarcerea la natură, iar o mobilă bucătărie la comandă te va ajuta să simți libertatea de a inventa rețete, de a testa noi gusturi atunci ajungi acasă, încui ușa în urma ta și te scufunzi în propria lume culinară, ca și cum ai păși pe un alt tărâm de la primul pas în cămară.

Sustenabilitatea, un alt mod de a privi bucătăria

A-ți păsa nu este o modă, impactul stilului nostru de viață asupra mediului înconjurător fiind conștientizat tot mai pregnant, fiindcă ce facem între pereții casei noastre influențează ce se întâmplă în afara lor. Soluțiile de design durabile au tot mai mare căutare, acestea fiind integrate de designeri în moduri foarte creative atunci când gândesc mobilă de bucătărie la comandă.

Asta înseamnă cât mai multe elemente naturale, instalații sanitare cu consum cât mai mic, sisteme de iluminat cât mai eficiente energetic și integrate cât mai firesc în ansamblul stilistic, electrocasnice ascunse, mobilier în nuanțe deschise și mulat pe spațiul disponibil, corpuri cât mai discrete, multifuncționale, eliberând bucătăria și favorizând iluminarea naturală. Miza este de a obține confort cu cât mai puțin efort, adică printr-o intervenție „umană” cât mai puțin evidentă. Totul pentru lumină, să fie cât mai multă lumină, o porție și încă o porție, o bucătărie plină.

Se pariază în 2023 pe mobilă bucătărie la comandă cât mai eficientă din punct de vedere al ocupării spațiului, căutându-se soluții tot mai interesante și pentru cei cu bucătării mici, precum moderne insule de bucătărie, care pot funcționa și ca masă, spațiu de lucru și de depozitare.

Se pune tot mai mult preț pe bucătăriile aerisite, și nu din cauza mâncărurilor nereușite, ci a libertății de mișcare, ce deschide apetitul pentru gătit și combinații de gust surprinzătoare.

Tocmai aici te ajută o mobilă de bucătărie la comandă, creând oaze de relaxare, sanctuare de liniște și arome îmbietoare, în care lumea ta devine, prin gusturi infinite, oricât vrei tu de mare.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#mobila de bucatarie, #bucatarie, #mobila , #stiri sanatate