De ce este ipocrit mitingul organizat de AUR. Politolog: ”Degeaba îl înjuri pe Putin, așa de fațadă, dacă toate faptele tale îndeplinesc exact interesele Rusiei”

Duminica, 27 Februarie 2022, ora 13:43 14216 citiri
Simion vrea să protesteze în fața ambasadei Rusiei FOTO Facebook / George Simion

Mitingul anunțat de liderul AUR George Simion pentru duminică, 27 septembrie, are printre motivele oficiale și indignarea față de agresiunea Rusiei asupra Ucrainei.

Despre discrepanța dintre acțiunile și declarațiile liderilor acestui partid a scris politologul Remus Ioan Ștefureac, președinte al Strategic Thinking Group, într-o postare pe Facebook.

”Alianța Uneltită de Rusia (AUR) face ce știe mai bine: sabotaj politic și cultivarea instabilității in plin război provocat de Rusia la granițele României prin organizarea in București a unui protest politic împotriva dictatorului… Iohannis 🥴

Total inadecvat când mii de oameni mor lângă noi pentru libertate, iar țara noastră este asaltata de mame disperate cu copii alungați de război si atrocități. Ce nu înțeleg liderii acestui partid este ca oamenii nu sunt prosti.

Degeaba il înjuri pe Putin, asa de fațada, dacă toate faptele tale îndeplinesc exact interesele și agenda Rusiei. Pare o regie dintr-un film prost care nu păcălește pe nimeni. Ai zice ca sunt totuși oameni deștepți. Și probabil ca destui chiar sunt deștepți, tin in felul lor la Romania si nu au nicio treaba cu Rusia.

Însă faptele, toate faptele de acum arată ca sunt atrași intr-un scenariu anti-romanesc. Și nu fac nimic ca sa demonstreze contrariul. O fi disperarea marelui patron și nevoia de a provoca acțiuni destabilizatoare in state NATO prea mare??? Cine face jocul Rusiei in aceste zile, cred ca va pierde definitiv încrederea romanilor”, scrie Ștefureac în postare.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News