Femeie prinsă în flagrant când le dădea polițiștilor șpagă doi cocoșei din aur. Ancheta pe care a încercat s-o oprească INTERCEPTĂRI

Miercuri, 15 Martie 2023, ora 03:40
5571 citiri
Femeie prinsă în flagrant când le dădea polițiștilor șpagă doi cocoșei din aur. Ancheta pe care a încercat s-o oprească INTERCEPTĂRI
Femeie prinsă în flagrant de ofițerii DGA când oferea mită polițiștilor doi ”cocoșei” din aur FOTO Focus Press

Doi polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au fost enervați atât de mult de insistențele unei femei care se ținea de capul lor să le dea șpagă, încât au decis să cheme DGA-ul pentru organizarea unui flagrant.

Femeia era dispusă să facă orice doar pentru a-și scăpa de arest fiul care era suspect într-un dosar de viol cu victimă minoră.

Cei doi polițiști din Galați aveau în lucru un dosar de viol cu victimă minoră, o fetiță de 9 ani care ajunsese, pe 13.10.2022, cu hemoragie vaginală la spital după ce fusese abuzată sexual.

În anchetă fuseseră identificați mai mulți suspecți, printre care și fiul Ioanei M. De câte ori polițiștii au mers la domiciliul băiatului pentru a-l lua la audieri, femeia refuza să le dea detalii despre locul unde se află fiul ei, cerându-le chiar insistent să amâne cumva dosarul.

Fiind refuzată în mai multe rânduri, mama suspectului a trecut la alt nivel, promițându-le polițiștilor că, dacă ”îl scapă”, era dispusă să plătească ”200 și restul după”.

Într-un final, femeia a mers la Poliție și a mărit miza până la salba de aur pe care era gată să o cedeze pentru libertatea băiatului ei, dialogul fiind interceptat.

Femeie: Am salba la gât. V-o dau la dumneavoastră. Eu am aicea în geantă...

Polițist: - Măi. Hai sa nu vorbim chestiile astea. Măi stai un pic. Tu crezi că eu mă duc la pușcărie pentru salba ta de aur?

Femeie: Așa. Fă în așa fel să...te rog frumos, să nu mai ajungă copilul meu acolo.

Polițist: Măi da eu nu pot să...

Femeie: - Dumneavoastră puteți să faceți treaba asta.

Polițist:- Măi ascultă-mă.

Femeie: - Puteți să schimbați declarațiile domnule.

Polițist: - Ți-am zis de la telefon. Ți-am zis de la telefon. Nu putem să...

Femeie: - Primiți ăștia, vi le dau acuma

Polițist:- Nu-mi da mă. Termin-o. Nu-mi da.

Femeie: - Pe garanția mea.

Polițist:- Mă ascultă-mă nu-mi da că... Mă ascultă-mă. Nu umbla cu de alea că Doamne ferește. Eu nici nu am văzut niciodată. Eu am zis că-s de ăia de la...Știi cum sunt ăia de la ciocolată, știi

Femeie: - Vai de mine. Sunt 4 și, 50 și, 49 de milioane. Uite contractul este. (

Ascultați-mă. Eu aduc băiatul pe garanția dumneavoastră. Nu pe a avocatului. Da luați garantul...ca eu o să-l aduc că mi-l dați drumul înapoi acasă. Să-mi dați o amendă. O plătesc în doi ani, trei ani. (….) Eu vă dau ăștia acuma. Și vă mai dau cât ziceți dumneavoastră, da așa prin rate vi-i dau. (…) îl aduc dumneavoastră îmi spuneți așa: „îl aduci dă declarație și ți l-am dat acasă!”

Polițist: - N-am puterea asta! (...)”

Momentul în care femeia a scos din geantă doi ”cocoșei” – în realitate (4 Ducaţi 1915 Franz Joseph I în valoare totală de aproximativ 10000 de lei), a fost surprins de ofițerii de la DGA care organizaseră flagrantul după denunțul colegilor judiciariști.

Femeia și-a recunoscut fapta, fiind condamnată în cele din urmă la trei ani de închisoare cu suspendare și 100 de zile de muncă în folosul comunității. Sentința dată de Tribunalul Galați nu este definitivă. Instanța decis să confiște și cele două monede din aur oferite cu titlu de mită, fiind depuse la Trezoreria Statului Galaţi.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Polițistul din Ploiești acuzat că ar fi violat o femeie admite că a întreţinut relaţii sexuale cu ea, dar cu ”consimțământ”
Polițistul din Ploiești acuzat că ar fi violat o femeie admite că a întreţinut relaţii sexuale cu ea, dar cu ”consimțământ”
Poliţistul de la secţia 4 Ploieşti acuzat de viol de către o femeie de 36 de ani susține că a chemat-o pe aceasta la el acasă şi că au întreţinut relaţii sexuale, dar au fost...
#mita, #DGA, #cocosei, #aur, #viol, #Galati , #coruptie