Stolojan: Sper ca Miscarea Populara sa nu racoleze de la PDL

Miercuri, 24 Iulie 2013, ora 10:43 2398 citiri

Europarlamentarul PDL Theodor Stolojan spune ca Partidul Miscarea Populara nu ar trebui sa ia oameni de la PDL.

Intrebat despre faptul ca Miscarea Populara are oameni plecati din PDL, inclusiv presedintele noii formatiuni, Eugen Tomac, Stolojan a raspuns, pentru Ziare.com: "Asta e viata, oamenii se mai misca dintr-un loc in altul, speram sa nu isi concentreze fortele spre racolarea din PDL, ci sa se concentreze pe ce au spus - oameni noi, partid nou si asa mai departe. E un partid nou, speram sa se concentreze pe lupta politica impotriva USL, nu pe racolarea din PDL".

El nu e sigur ca cei 22 de primari PDL de la Arges vor merge la Miscarea Populara.

"E greu sa stim ce s-a intamplat cu adevarat la Arges, partidul a declansat o ancheta a comisiei de etica si statut", a comentat Stolojan.

S-a decis presedintele Miscarii Populare: E fostul campion al PDL

Partidul Miscarea Populara, sustinut de Traian Basescu, a depus marti 23 iulie actele pentru inregistrarea ca partid, iar presedintele sau, pana la organizarea unui congres al formatiunii, va fi deputatul Eugen Tomac, proaspat demisionar din PDL.

"Voi fi presedintele Miscarii Populare pana la organizarea unui congres", a confirmat Tomac pentru Ziare.com.

Tomac a fost cel mai performant candidat al PDL la ultimele alegeri parlamentare, obtinand aproape 80% din voturi. El a fost doar unul dintre cei doi candidati ARD care au reusit sa obtina mai mult de 50% din voturi intr-un colegiu, intr-o runda de alegeri considerata dezastruoasa pentru PDL si aliatii sai.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News