PMP a incheiat campania electorala cu "Marsul contra baronilor"

Sambata, 24 Mai 2014, ora 12:29
2363 citiri
PMP a incheiat campania electorala cu "Marsul contra baronilor"

Liderii Partidului Miscarea Populara si-au exprimat increderea intr-un rezultat excelent al partidului la alegerile europarlamentare de duminica, la finalul unui miting organizat vineri in Capitala.

In fata catorva mii de membri si simpatizanti ai partidului adunati pe platoul din fata Academiei Militare, Cristian Preda, care ocupa prima pozitie pe lista pentru europarlamentare a PMP, a vorbit despre situatia din "judetele rosii din tara, judetele dominate de PSD" unde a mers in timpul campaniei electorale si unde a constatat ca "Victor Ponta a pierdut razboiul cu somajul" si "a esuat in guvernarea sa".

Cristian Preda s-a declarat optimist pentru scorul partidului din 25 mai afirmand ca "organizatiile PMP sunt mobilizate", lucru pe care l-ar fi vazut in toate judetele in care a fost.

"Am descoperit speranta unei brese in sistemul politic actual, speranta ca putem sa ne confruntam cu acest monstru numit PSD. Prima ocazie e duminica, atunci cand vom putea vota cu totii pentru o lista cu adevarat europeana. Orice vot pentru PSD e un vot impotriva Uniunii Europene, un vot pentru PMP e un vot pentru europenizarea profunda a Romaniei", a adaugat el.

Fostul Ministru de Externe si eurocandidat PMP, Teodor Baconschi a apreciat ca desi Partidul Miscarea Populara nu a avut la dispozitie fondurile "baronilor rosii", dar a pus in schimb "toata inima" in aceasta campanie electorala.

La randul sau, presedintele partidului, Eugen Tomac, a apreciat: forta PMP sta "in libertatea noastra de gandire, precum si in faptul ca noi chiar suntem alaturi de presedintele Traian Basescu si la bine, dar mai ales la greu".

Eugen Tomac si-a reafirmat convingerea ca, alaturi de echipa sa, se va bucura luni de prima victorie electorala a partidului.

Alaturi de Eugen Tomac, Cristian Preda si Teodor Baconschi, le-au vorbit celor prezenti Elena Udrea, Cristian Petrescu si Adrian Papahagi. Acestia cu cerut Romaniei sa valideze duminica prin vot un partid nou si energic, dar si sa dea un avertisment PSD ca prim pas pentru a "scoate Romania de sub ciuma rosie".

Intalnirea cu simpatizantii PMP a incheiat "Marsul pe biciclete impotriva baronizarii Romaniei", eveniment prin care Partidul Miscarea Populara a marcat ultima zi a campaniei electorale.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#mars campanie PMP, #alegeri europarlamentare 2014, #campanie electorala europarlamentare , #stiri Miscarea Populara