Papahagi atac la Predoiu: Inainte de a fi locomotiva, dovediti ca nu sunteti simplu vagon

Duminica, 18 August 2013, ora 22:10 2370 citiri

Adrian Papahagi, vicepresedintele Partidului Miscarea Populara, i-a raspuns, duminica, prim-vicepresedintelui PDL Catalin Predoiu, care declarase anterior ca Miscarea Populara "nu este o miscare, iar populara cu atat mai putin". Acesta i-a transmis ca nu a observat in ultima vreme ca vreun membru al Miscarii Populare sa adere la PDL, ci ca lucrurile s-au petrecut invers.

"Din nefericire pentru domnia sa, nu am observat ca vreun membru al Miscarii Populare sau personalitati care nu au mai facut politica sa adere in ultima vreme la PDL. Invers, da. Ceea ce pare sa arate ca Miscarea Populara este mai populara decat PDL. Nu am remarcat nici ca trecerea domnului Predoiu de la PNL la PDL sa fi starnit valuri de entuziasm popular sau de inscrieri in PDL", a declarat Adrian Papahagi pentru Evenimentul Zilei.

Predoiu: O sa avem Cotroceniul, indiferent cu cine din PDL. Exclus candidat comun al dreptei

In replica la declaratia "Avem o echipa puternica si avem oameni valorosi, avem un partid in care avem o comunicare intre centru si baza. Nu mai merge ca altadata, sa fie o locomotiva si 20 de vagoane, ci trebuie 20 de locomotive, si sunt atatia oameni de valoare la varful PDL", Papahagi ii transmite lui Predoiu: "Inainte de a fi locomotiva trebuie sa dovediti ca nu sunteti un simplu vagon".

Dupa parerea sa, toate "locomotivele PDL" strang de fapt 15%, a spus Papahagi. Acesta a atras atentia ca Predoiu putea sa demonstreze ca este o locomotiva electorala participand in competitiile electorale de anul trecut, dar a preferat sa urmareasca lupta politica la televizor.

Vicepresedintele PMP a mai spus ca Miscarea Populara are deja o intentie de vot promitatoare, chiar daca nu a incheiat inca procesul de constituire.

Cristian Preda, atac la Vasile Blaga

Si europarlamentarul Cristian Preda a criticat sambata pe blog maniera in care Vasile Blaga a abordat, duminica, problema potentialilor prezidentiabili, el scriind pe blog ca "Ar mai fi doua lucruri importante: procedura folosita sa fie transparenta, iar optiunile membrilor sa fie reflectate corect in rezultatul final. Altfel, credibilitatea unei alegeri primare directe nu va sensibiliza publicul, mai precis: votantii din afara PDL".

Europarlamentarul Cristian Preda a fost suspendat, pentru sase luni, din PDL, acesta alegand sa se inscrie in Miscarea Populara.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News