Gheorghe Stefan Pinalti intra in Fundatia Miscarea Populara

Sambata, 08 Martie 2014, ora 14:39
2017 citiri
Gheorghe Stefan Pinalti intra in Fundatia Miscarea Populara
Foto: Facebook/Elena Udrea

Gheorghe Stefan, primarul din Piatra Neamt si presedinte al PDL Neamt, s-a inscris sambata in Fundatia Miscarea Populara.

"Ma alatur unui proiect conceput si gandit cu Traian Basescu iar parteneriatul cu el este cel mai bun pentru toti romanii. Traian Basescu este omul care a reusit sa salveze Romania din criza economica, asa cum spunea, a dus nava la chei intr-o furtuna. Daca Traian Basescu nu gandea acele masuri, nu ieseam din criza.

Parerea mea e ca, in momentul de fata, Miscarea Populara este o fundatie pentru romani, o fundatie care gandeste si concepe o noua strategie. Este o strategie gandita de Traian Basescu pentru modernizarea Romaniei. Vrem sa aparam statul de drept si justitia, vrem sa gasim masuri reale pentru economia Romaniei si in final sa avem o crestere a nivelului de trai.

Intotdeauna am fost alaturi de Traian Basescu, de Elena Udrea, cu care am un parteneriat de peste 10 ani. Ramanem impreuna. Trebuie sa ai o echipa in care sa crezi, sa gandesti la fel si sa gasesti solutii pentru Romania", a declarat primarul Gheorghe Stefan, citat de Agerpres.

Conducerea centrala a Fundatiei Miscarea Populara a fost prezenta sambata la conferinta de presa organizata la sediul fundatiei.

In februarie, primarul Clujului, Emil Boc, a anuntat si el ca a acceptat sa faca parte din Fundatia Miscarea Populara. Acum oua saptamani si primarul din Roman, Laurentiu Leoreanu, i s-a alaturat.

Presedintele Partidului Democrat-Liberal, Vasile Blaga, declara recent ca nu vrea sa ii excluda pe primarii care s-au inscris in Fundatia Miscarea Populara. Partidul va analiza fiecare caz in parte si abia apoi va lua decizii pentru fiecare.

Blaga, intrebat daca exclude primarii inscrisi in Fundatia Miscarea Populara: Nu (Video)

Fundatia Miscarea Populara este apropiata de presedintele Traian Basescu si din ea s-a nascut recent Partidul Miscarea Populara, in care s-au inscris Eugen Tomac, Elena Udrea, Gabriel Berca, Valerian Vreme, Daniel Funeriu.

Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Horia Constantinescu, renunţă la funcţie după ce a devenit candidatul PSD la Primăria Constanţa. El precizează că...
Alegeri 2024. Cine sunt favoriții în viziunea lui Victor Ponta: “Oricine intră în turul doi cu George Simion, îl bate” INTERVIU VIDEO
Alegeri 2024. Cine sunt favoriții în viziunea lui Victor Ponta: “Oricine intră în turul doi cu George Simion, îl bate” INTERVIU VIDEO
Conflictele din Alianța PNL-PSD continuă deși a mai rămas puțin timp până la primul test al alegerilor. Unii candidații care și-au dorit să intre în cursa pentru Primăria Capitalei nu...
#Pinalti Fundatia Miscarea Populara, #Gheorghe Stefan Miscarea Populara , #PDL
Comentarii