Editorial: Miscarea Populara - un nou partid cu dalmatieni

Joi, 28 Martie 2013, ora 20:02
2572 citiri
Editorial: Miscarea Populara - un nou partid cu dalmatieni
Foto: Disney

Cine-l aude pe Traian Basescu expunandu-si ideile despre bine, frumos, moral si democratic poate trai cu impresia ca in Romania, inainte de USL, la putere s-a aflat o secta budista care la un moment a luat-o razna si a plecat in Ibiza, sa faca nudism cu figuri.

Si asta spre stupefactia sefului ei, calugarul maxim, care a ramas in ashram, ca sa se pedepseasca pentru naivitatea de a avea incredere in puii lui spirituali. Dar nu-i bai, nimic nu se pierde, totul se transforma.

Cum exista o cantitate mare de delegati la Conventia Nationala care au votat-o pe Elena Udrea de frica unei razbunari, caci nu putea sti nimeni daca Traian Basescu nu-si va reveni miraculos in sentimentele romanilor, acestia vor fi, cu certitudine, recuperati.

Ar fi pacat sa se piarda bunaciune de oaste gata formata, cu filiere de pusculite batatorite, cu organizatii stapanite pe baza de informatie, apt combatante pentru frontul din 2016!

Daca n-as sti cum arata realitatea de sub varul ideologic si mediatic al multora dintre soldatii doamnei Udrea, m-as inscrie fara sa suflu in Miscarea Populara.

N-am avut niciodata carnet (cel de antrenor de handbal nu se pune), sunt sarac, dispus sa ajut pe oricine fara sa cer nimic in schimb, tampit de copilaros. As gasi inauntru si pe altii ca mine.

Dar si pe o suma de boieri locali care nu au dosare penale, deoarece sunt prea inteligenti sa-si tranzactioneze libertatea prin preajma unor urechi in care nu poti avea incredere. Acestia au facut propuneri de sefi de inspectorate de politie, de pilda, si-au sarbatorit zilele de nastere impreuna cu ei, au chemat din cand in cand si niste procurori si judecatori. Intai mai putini, pe urma mai multi.

Dupa care au plecat impreuna in concediu in Antalia, sponsorizati de oameni de afaceri cu dubla functiune: sponsori de partid si semnatari de contracte din bani publici. Un singur semnal sa traga cineva nemultumit de o licitatie, ca intreg sistemul se activeaza pentru a albi tot.

Si daca nu erau implicate multinationale sau spagile nu erau prea flagrante, prea nesimtite, ca sa devina un risc pentru toti, ca in cazul lui Sorin Apostu, toata lumea finaliza anul fericita, la Cancun.

Baronii curati, fara dosare penale, deci nevinovati, vor trai vesnic, si acum vor avea o ocazie sa-si prelungeasca starea de gratie, caci li se ofera o noua cooperativa "Nufarul".

...Un proces de intentie, fireste. Astept cu nadejde sa-mi fac mea culpa. Traian Basescu vegheaza. Domnule presedinte, nu-i primiti!

Ciolacu: Apartenenţa României la NATO reprezintă o garanţie de securitate pentru ţara noastră. Vom continua să fim un actor influent şi constructiv FOTO/VIDEO
Ciolacu: Apartenenţa României la NATO reprezintă o garanţie de securitate pentru ţara noastră. Vom continua să fim un actor influent şi constructiv FOTO/VIDEO
Marcel Ciolacu, premierul României afirmă, la 20 de ani de la aderarea României la NATO, că apartenenţa României la Organizația Nord Atlantică reprezintă o garanţie de securitate pentru...
Președintele României: Relevanța NATO este cu atât mai mare în contextul extrem de complex pe care îl traversăm
Președintele României: Relevanța NATO este cu atât mai mare în contextul extrem de complex pe care îl traversăm
Klaus Iohannis, președintele României a transmis, vineri, 29 martie, la 20 de ani de la aderarea României la NATO, că România va rămâne profund implicată în procesul de adaptare...
#Miscarea Populara sustinuta Traian Basescu, #Traian Basescu PDL plecare , #Traian Basescu