Doi ani de la suspendarea lui Basescu - PMP organizeaza duminica un mars

Duminica, 06 Iulie 2014, ora 08:09 3028 citiri

PMP organizeaza, duminica, la doi ani de la suspendarea presedintelui Traian Basescu, un mars "de sustinere a statului de drept", participantii urmand sa plece din fata Salii Palatului catre Piata Victoriei si sa se opreasca in fata sediului Guvernului.

"Duminica, 6 iulie, Partidul Miscarea Populara iese in strada pentru statul de drept. La exact doi ani de la suspendarea presedintelui Romaniei, PMP organizeaza un mars de sustinere a statului de drept in Romania si a valorilor care il definesc. Participantii vor pleca la ora 11.00 din fata Salii Palatului, din Bucuresti, catre Piata Victoriei, si se vor opri in fata sediului Guvernului Romaniei.

Marsul pentru sustinerea statului de drept este una din actiunile prin care PMP a dorit sa marcheze, in prima saptamana a lunii iulie, doi ani de la actiunea de forta a PSD si PNL contra statului de drept din Romania", se arata intr-un comunicat al PMP remis, vineri.

PMP ii invita pe "romanii care au respins, in acele zile, abuzurile fostei USL, sa se alature marsului initiat de Miscarea Populara". "Este nevoie ca oamenii de buna-credinta sa nu uite ce s-a intamplat in urma cu 2 ani si sa constientizeze ca pericolul pentru democratie nu a trecut", precizeaza PMP.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News