Diaconu, despre Miscarea Populara: Ati auzit de vreunul? Udrea zgarie la usa

Miercuri, 24 Iulie 2013, ora 19:39
3154 citiri

Vicepresedintele PNL Mircea Diaconu spune ca Partidul Miscarea Populara, lansat la initiative consilierilor lui Traian Basescu, nu are nicio sansa de a face performanta in politica.

"Ati auzit de vreunul dintre ei? In politica, daca nu a auzit nimeni de tine, poti sa stai acasa", a spus fostul ministru al Culturii, pentru Ziare.com.

Intrebat daca ar putea fi un pericol electoral pentru PNL, Diaconu a raspuns, ironic: "Doamne pazeste!"

El spune ca, atat timp cat vor veni oameni din PDL in Miscarea Populara, chiar si Elena Udrea, despre care spune ca "zgarie la usa" noii formatiuni, nu au cum sa aiba rezultate.

"Nu are nicio importanta, daca te incarci cu unul din aia cunoscuti ca pedisti, mai bine iti bagi cuie in perna.

Udrea zgarie la usa, dar e treaba lor daca o primesc, mi-e absolut egal", a declarat liberalul.

El crede ca scopul acestui partid e s-o faca europarlamentar pe Elena Basescu.

"Sa te apuci cand mai sunt cateva luni si vine prima runda de alegeri, ma refer la 'Geniul Carpatilor', mi se pare de-a dreptul caraghios. Exista un motiv principal la dansul - incearca sa iasa macar o europarlamentara", a declarat Diaconu.

S-a decis presedintele Miscarii Populare: E fostul campion al PDL

Partidul Miscarea Populara, sustinut de Traian Basescu, a depus marti 23 iulie actele pentru inregistrarea ca partid, iar presedintele sau, pana la organizarea unui congres al formatiunii, va fi deputatul Eugen Tomac, proaspat demisionar din PDL.

"Voi fi presedintele Miscarii Populare pana la organizarea unui congres", a confirmat Tomac, pentru Ziare.com.

Tomac a fost cel mai performant candidat al PDL la ultimele alegeri parlamentare, obtinand aproape 80% din voturi. El a fost doar unul dintre cei doi candidati ARD care au reusit sa obtina mai mult de 50% din voturi intr-un colegiu, intr-o runda de alegeri considerata dezastruoasa pentru PDL si aliatii sai.

Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
#Diaconu Miscarea Populara, #PNL Miscarea Populara , #stiri Miscarea Populara
Comentarii
Poza copilul
copilul
rank 1
cine e Tomac asta,este cumva consilierul lui MM Stoica ?da cu capul?
C
Cronos
rank 3
Ce folos ca auzisem de Diaconu inainte de a intra in politica