Miron Mitrea s-a predat in Constanta. Politistii l-au cautat la casa din Bucuresti si au sarit gardul (Video)

Vineri, 13 Februarie 2015, ora 16:31
8081 citiri
Miron Mitrea s-a predat in Constanta. Politistii l-au cautat la casa din Bucuresti si au sarit gardul (Video)
Foto: hepta.ro

Fostul ministru al Transporturilor Miron Mitrea, condamnat definitiv la doi ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita, s-a predat, vineri, la Politia Constanta.

Miron Mitrea a decis sa mearga la IPJ Constanta, iar la ora transmiterii acestei stiri el se afla in custodia politistilor, transmit televiziunile de stiri.

Fostul deputat PSD s-a predat in Constanta, dupa ce politistii l-au cautat la domiciliul sau din Bucuresti, agentii chiar sarind gardul curtii, dupa ce acesta nu a raspuns.

Agentii de politie au mers mai intai la locuinta lui Miron Mitrea din Capitala, pentru ca aceasta era adresa de domiciliu din cartea de identitate.

Presa a relatat ca, probabil, fostul ministru a mers la resedinta sa de la malul marii, dupa ce instanta a anuntat, vineri dimineata, ca ramane in pronuntare in dosarul in care Mitrea a fost gasit vinovat de luare de mita. Mentionam ca sotia sa este deputat ales intr-un colegiu constantean.

Miron Mitrea urmeaza sa fie dus la Penitenciarul Poarta Alba, unde va intra mai intai intr-o perioada de carantina, apoi isi va executa pedeapsa.

Fostul ministru al Transporturilor a fost condamnat definitiv, vineri, la doi ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita in dosarul casei mamei sale.

Miron Mitrea, condamnat definitiv la doi ani de inchisoare cu executare (Video)

Totodata, judecatorii au decis sa fie confiscata suma de aproape 300.000 de lei din averea lui Mitrea.

In acelasi dosar, a fost condamnata si Irina Jianu, fosta sefa a Inspectoratului de stat in Constructii. Aceasta a primit cinci luni cu executare.

DNA vrea pedeapsa mai mare pentru Mitrea

In 15 octombrie 2014, instanta suprema l-a condamnat pe Miron Mitrea, ministru al Transporturilor in perioada 2000 - 2004 si parlamentar PSD la data trimiterii in judecata, la doi ani de inchisoare cu executare, in dosarul in care este acuzat ca a luat mita 520.000 de lei, sub forma unor lucrari executate la casa mamei sale, pentru a o mentine pe Irina Jianu in functiile de inspector sef adjunct si, ulterior, inspector sef al Inspectoratului de Stat in Constructii.

Miron Mitrea, condamnat la inchisoare cu executare: Asta e! Am gresit, acum platesc

Miron Mitrea, in instanta: Mama i-a vandut un apartament lui Hrebenciuc pentru 250 de mii de dolari

Mitrea a fost achitat atunci pentru acuzatiile de instigare la fals, iar Irina Paula Jianu, fost sef al ISC, a fost condamnata la cinci luni de inchisoare cu executare, pentru dare de mita.

In luna decembrie, Miron Mitrea a demisionat din Senat si din PSD.

Miron Mitrea demisioneaza din PSD si din Parlament: Acuza "decizii netransparente in partid" (Video)

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#Miron Mitrea predat, #Miron Mitrea predat Constanta, #Miron Mitrea politisti sarit gard , #PSD