Miron Mitrea, cercetat penal in urma accidentului de marti seara

Miercuri, 08 Februarie 2012, ora 13:12
2489 citiri
Miron Mitrea, cercetat penal in urma accidentului de marti seara
Foto: Facebook

Procurorii Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) fac cercetari cu privire la accidentul rutier de marti seara, din sectorul 1 al Capitalei, in care a fost implicat senatorul PSD Miron Mitrea.

"Pe rolul Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a fost constituita, la data de 07.02.2012, o cauza penala in care se efectueaza cercetari cu privire la accidentul rutier produs, in cursul aceleiasi zile, in Sectorul 1 din Bucuresti, in care a fost implicat Mitrea Miron", se arata intr-un comunicat al Ministerului Public remis, miercuri, Ziare.com.

Din primele cercetari, a rezultat faptul ca, in timp ce se afla la volanul unui autoturism, senatorul PSD a accidentat usor o persoana, conform documentului remis de Parchetul General.

Cercetarile continua in vederea lamuririi tuturor imprejurarilor de fapt si stabilirii raspunderii judiciare, potrivit aceluiasi comunicat.

Amintim ca senatorul social-democrat Miron Mitrea a fost implicat, marti seara, intr-un accident care a avut loc pe Bulevardul 1 Mai din Bucuresti si in urma caruia un barbat care se afla pe trecerea de pietoni a fost ranit.

Barbatul accidentat a ajuns la Spitalul de Urgenta cu mana rupta. Fostul ministru al Transporturilor sustine ca nu l-a lovit cu masina pe pieton, acesta accidentandu-se dupa ce a alunecat incercand sa evite impactul cu automobilul senatorului PSD.

"Am claxonat, s-a speriat si a pus mana pe masina, apoi s-a dezechilibrat si a cazut. Am crezut ca n-o sa cada, s-a lovit la cot. N-a vrut sa mearga la doctor. L-am dus la un cabinet medical si s-a vazut ca are mana dreapta rupta. L-am dus la urgenta.

Am insistat sa chemam si politia. Daca ma chema Popescu sau Ionescu era alta treaba. Am dat declaratii, probe de sange, masuratori. Am stat cu el pana l-au dus in rezerva, pana i-au pus mana in gips. Chiar daca eu nu l-am lovit pe el, nu ar fi cazut daca nu-l speriam", a declarat Mitrea, imediat dupa incident.

Miron Mitrea sustine ca a pierdut controlul masinii dupa ce a derapat. In momentul producerii accidentului, pe trecerea de pietoni se aflau doi barbati, unul reusind sa se fereasca la timp.

"Am derapat, am intrat pe trecerea de pietoni, am claxonat pentru ca am vazut ca nu pot opri. Dintre cei doi pietoni aflati pe trecere, doar unul m-a observat la timp", a adaugat senatorul PSD.

A.T.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#procurori cercetari accident Mitrea, #Miron Mitrea accident, #Mitrea accident ranit, #Miron Mitrea senator , #senator
Comentarii
Poza barabula
barabula
rank 5
daca te chema popescu sau ionescu