Scandal la Dinamo! Prunea îl distruge pe Mircea Rednic după excluderea lui Sorescu. "Jucătorul te simte când ești o jigodie"

Luni, 01 Noiembrie 2021, ora 22:44
4187 citiri
Scandal la Dinamo! Prunea îl distruge pe Mircea Rednic după excluderea lui Sorescu. "Jucătorul te simte când ești o jigodie"
Mircea Rednic

Florin Prunea a analizat situația dezastruoasă de la Dinamo. Echipa din Ștefan cel Mare este la retrogradare în Liga 1. Fostul portar al naționalei a comentat și situația lui Deian Sorescu, care a fost exclus de Mircea Rednic de la Dinamo.

"Câinii roșii" sunt pe locul 17 în campionat după umilința de la Sepsi, 1-4.

"Pentru mine nu este o surpriză, se continuă pe aceeași linie. Tot ce a găsit Mircea Rednic acolo, că i-a adus Mureșan sau cine i-a adus, vor pleca. Dar nu trebuie să plece. Nu mi se pare normal să te comporți de maniera asta cu jucători precum Sorescu, Puljic sau Anton. Gândiți-vă când au plecat Puljic și Anton. În ce situații, cu lacrimi în ochi. Eram sigur că se răzbună. Așa a făcut peste tot pe unde a fost, nu numai la Dinamo. Este același comportament. Dinamo nu îți permite să-i lase pe Sorescu, Nica sau Neicuțescu.

Dinamo este plătită la zi, are condiții foarte bune. Singura problemă este partea sportivă. Au salariile la zi, deplasări în condiții foarte bune, baza Săftica una foarte bună. Amândoi fundași dreapta excluși din lot. Am înțeles că nici la echipa a doua nu au voie. Se antrenează separat", a spus Prunea pentru Prosport.

Fostul portar nu-l iartă pe Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo.

Cei doi sunt în proces, după ce Prunea a acuzat-o pe Luana Rednic că ar fi luat comisioane mari din transferuile fotbaliștilor în Ștefan cel Mare.

"Nu numai din cauza lui Mircea Rednic se întâmplă ce se întâmplă el a venit într-o situație greau. Dar prin comportamentul lui îmi lasă impresia că este rupt de orice realitate, atât din punct de vedere sportiv, cât și uman. El a fost și fotbalist, iar asta mă pune pe gânduri. Să-ți bați joc de trei jucători, să-i pui să se antreneze pe o mochetă, la Granitul, singuri… Cu ce deranja dacă făceau antrenamentul la Săftica, când nu era prezentă echipa? Nu este prima dată când Rednic face așa.

A fost un om emblematic pentru Dinamo și echipa națională. Dacă doamne ferește se accidentează acolo? Este lipsă de respect și de o încălcare a contractelor jucători. Aceștia nu beneficiază la aceleași condiții precum colegii lor. Nu poți să-i umilești în felul ăsta. Dar nimeni din cadrul clubului nu i-a poziție.

La Neicuțescu, probabil că despre el vorbea că are 7-10 kg în plus. Asta este o problemă a celor din club. Este un jucător tânăr și ar fi trebuit ajutat. Chiar nu este nimeni în club care să-i spună: stop!

Dinamo are nevoie de unitate. Un antrenor sau un președinte bun se vede în momentele grele. Aceste trebuie gestionate față-n față. Jucătorul te simte când ești jigodie. Au informație, sunt altfel. Și noi răspundeam, aveam personalitate, dar sunt altă generație. Am zis că e chestiune de zile și că îl execută. Vor urma și alții, dar pe care nu i-a adus el. Jucătorul te simte când ești o jigodie", a spus Prunea la Prosport Live.

REPER ar vrea candidați comuni cu Alianța Dreapta Unită, la Capitală: "Luăm cu toții decizia matură de a ne așeza cât mai repede la masă"
REPER ar vrea candidați comuni cu Alianța Dreapta Unită, la Capitală: "Luăm cu toții decizia matură de a ne așeza cât mai repede la masă"
REPER, partidul condus de fostul premier Dacian Cioloș, anunță că a trimis o invitație la dialog colegilor de la USR, PMP și Forța Dreptei, filialele din București, în vederea găsirii...
George Simion anunță alianțe electorale cu noi formațiuni politice anti-sistem. „Suntem în plină lovitură de stat”
George Simion anunță alianțe electorale cu noi formațiuni politice anti-sistem. „Suntem în plină lovitură de stat”
Preşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor, George Simion, a declarat joi, 28 martie, la Bistriţa, că a avut consfătuiri cu 30 de formaţiuni politice neparlamentare, cu care ar urma să...
#Mircea Rednic, #Prunea, #Dinamo Bucuresti, #Deian Sorescu, #Dinamo rezultate Liga 1 , #stiri Mircea Rednic