Mircea Lucescu va primi titlul de Doctor Honoris Causa. Anunțul cel mare pentru antrenorul român

Joi, 19 Mai 2022, ora 17:39 3371 citiri
Mircea Lucescu

Universitatea Constantin Brâncuși îi va acorda titlul de Doctor Honoris Causa cu prilejul împlinirii a 30 de ani de la înființare.

Șefii instituției au făcut anunțul printr-un comunicat de presă.

"Tehnicianul a acceptat propunerea făcută de președintele Senatului UCB, prof.univ.dr Horațiu Tiberiu Gorun și va participa la ceremonia de înmânare a titlului. Festivitatea se va desfășura la Târgu Jiu, în data de 31.05.2022, în Amfiteatrul „Auditorium Maximum” situat pe strada Tineretului, nr.4.

Este o onoare deosebită pentru instituția noastră de învățământ superior, ca unul dintre cei mai mari ambasadori ai fotbalului românesc și ai României să se alăture altor mari personalități ce fac deja parte din Hall of fame-ul universitar gorjean. Mircea Lucescu și-a legat în trecut destinul de Gorj. Soția marelui tehnician, Neli Lucescu, fiind fiica unor celebri profesori din Târgu-Jiu", este mesajul transmis de Universitatea Constantin Brâncuși.

Ofertat de Fenerbahce Istanbul, antrenorul român a anunțat că nu o va părăsi pe Dinamo Kiev, mai ales în această perioadă grea cauzată de războiul dintre Rusia și Ucraina.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News