Editorial devastator la adresa lui Mircea Lucescu: “A îmbătrânit și nu mai știe ce vorbește?”

Vineri, 24 Decembrie 2021, ora 11:22
9303 citiri
Editorial devastator la adresa lui Mircea Lucescu: “A îmbătrânit și nu mai știe ce vorbește?”
Mircea Lucescu FOTO Sport.ua

După ce a declarat că el și fiul său nu vor mai prelua niciodată echipa națională și că nu îl interesează premiul de “Antrenorul anului”, Mircea Lucescu a fost desființat într-un editorial semnat de Cristian Geambașu în Gazeta Sporturilor.

Sub titlul “Rușine, domnul Lucescu”, Cristian Geambașu, un ziarist cu zeci de ani de experiență, semnează un editorial devastator la adresa antrenorului de 76 de ani.

“Pentru noi, lucrurile astea nu mai înseamnă nimic”, a spus Mircea Lucescu, referindu-se la premiul primit. Apoi, antrenorul a declarat că el și Răzvan Lucescu nu vor mai prelua niciodată echipa națională.

Replica lui Geambașu?

“A îmbătrânit și nu mai știe ce vorbește sau este pur și simplu sincer și nu îi mai pasă? Și-a pierdut discernământul sau ne aflăm în fața unei mărturisiri care ilustrează disprețul suveran față de suporteri, colegi de breaslă și ziariști care l-au votat?

Cu toții oameni care au crezut în el și l-au admirat. Sau dacă nu l-au admirat l-au respectat? Este bătrânețe sau sinceritatea celui care nu dă doi bani pe părerea și sentimentele pasionaților de fotbal?

Cred că și una, și alta. I se rupe lui M. Lucescu de părerea oamenilor, de afecțiunea și de atașamentul acestora de toți cei care încă își mai făceau iluzii că el ar fi omul potrivit să preia postul de selecționer. Uitați-l! Nu este, nu mai este demult. La fel ca Gică Hagi, Dan Petrescu sau Răzvan Lucescu. Toți mimează atașamentul față de culorile naționalei, se ascund în spatele unor pretexte și se hrănesc cu resentimente. De fapt, îi guvernează banii, banii, banii. Nimic altceva. De-asta ne disprețuiesc și ne tratează ca pe semeni de rang inferior."

Mircea Lucescu revine în antrenorat. Cu ce echipă s-a înțeles tehnicianul de 78 de ani
Mircea Lucescu revine în antrenorat. Cu ce echipă s-a înțeles tehnicianul de 78 de ani
Mircea Lucescu nu vrea să renunțe la antrenorat și este gata să revină pe banca tehnică a unei echipe. El s-ar fi înțeles cu echipa turcă Beșiktaș Istanbul, unde a mai activat în...
Gică Hagi a intrat în direct și s-a luat de Edi Iordănescu pentru ce i-a făcut fiului său
Gică Hagi a intrat în direct și s-a luat de Edi Iordănescu pentru ce i-a făcut fiului său
Ianis Hagi a jucat în ambele meciuri ale echipei naționale, dar nu a fost titular nici cu Irlanda de Nord nici contra Columbiei. Acest lucru l-a deranjat pe Gică Hagi care a intrat în direct...
#mircea lucescu, #razvan lucescu, #Hagi, #dan petrescu, #cristian geambasu , #stiri fotbal