Mircea Lucescu a fost operat în Ucraina într-un timp record: 8 minute! Care este motivul intervenției chirurgicale și cum se simte antrenorul român EXCLUSIV

Joi, 05 August 2021, ora 14:57 22867 citiri
Mircea Lucescu. FOTO: Facebook / FC Dynamo Kyiv

Mircea Lucescu a avut probleme de sănătate în ultima săptămână petrecută la Kiev.

Antrenorul român nu a fost prezent la ultimul meci din campionat și a fost nevoie de o intervenție chirurgicală pentru ca lucrurile să fie în regulă.

Totul s-a întâmplat de la apariția unui chist provenit de la un fir de păr, care îi dădea stări febrile lui Lucescu senior, conform unor Surse Ziare.Com.

Medicii din Ucraina i-au făcut un control amănunțit și au luat decizia să-l opereze pe antrenorul român pentru a elimina acel chist.

Interventia chirurgicală a durat în jur de 8 minute și a decurs făra probleme.

Mircea Lucescu este acum bine, în afara oricărui pericol, medicii din Kiev dându-i acceptul să stea pe bancă la urmatorul meci, din campionat, al lui Dinamo Kiev.

"Mister a răcit, are puţină febră. Doctorul a decis că este mai bine ca Mister să nu stea pe bancă pentru a nu se enerva. Cu toţii îi dorim o recuperare rapidă. Băieţii sunt îngrijoraţi.

Cred că o parte din eforturile lor au fost pentru Mister, cel puţin aşa sper", a spus antrenorul secund al lui Dinamo Kiev, Emil Caras, dupa primul meci din campionat, 4-0, cu Veres.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News