Mircea Lucescu il desfiinteaza pe Rat: Cine e el? Nu e Maradona sau Messi

Luni, 03 Mai 2010, ora 07:38
2813 citiri
Mircea Lucescu il desfiinteaza pe Rat: Cine e el? Nu e Maradona sau Messi

Mircea Lucescu a lansat un atac extrem de dur la adresa fundasului roman Razvan Rat. "Il Luce" este extrem de nervos dupa ce internationalul roman a fost eliminat intr-o partida din campionatul Ucrainei si a decis sa-l pedepseasca pe acesta.

Intr-un interviu acordat celor de la Evenimentul Zilei, Lucescu a explicat de ce nu il foloseste pe Razvan Rat.

"Chiar atat de prost e? S-a scos singur din echipa! Eu nu dau explicatii! Ca antrenor, cand dai explicatii, esti la cheremul jucatorilor. Eu vorbesc de fata cu toata echipa, anunt jucatorii convocati si cu asta, basta! Nu as fi avut rezultatele pe care le am, daca as fi fost sentimentalist! Cine e sentimental pierde!

A fost eliminat din vina lui la acel meci, iar cel care a intrat, un ucrainean care joaca si la nationala, a evoluat foarte bine. Lui Rat ii expirase suspendarea, dar ce, eram obligat sa-l folosesc? Dupa ce a aflat ca nu e convocat, a venit la mine si m-a intrebat: "S-a intamplat ceva?". Nu s-a intamplat nimic. Asa am decis eu, sa joc cu altcineva in locul lui", a tunat Lucescu, mentioneaza sursa citata.

Tehnicianul spune ca nu se va opune daca Rat va dori sa plece de la Donetk, el fiind un jucator valoros, dar nu unul determinant pentru Sahtior.

"Oricine e liber sa plece, daca nu-i convine. Cine e el? Doar nu e Maradona, astfel incat sa reintre automat dupa o suspendare! E un fundas normal, cu calitati, dar nu e Messi. Daca-l bag pe el, din pricina regulii strainilor care functioneaza aici, trebuie sa scot un brazilian, pe Adriano, si sa joc cu Gladki sau Fomin in atac. Dar eu nu vreau sa scot brazilieni cu profil ofensiv, fiindca vreau sa castig", a mai spus Lucescu.

Sahtior a jucat in data de 15 aprilie un meci de campionat impotriva celor de la Karpati Lvov, Razvan Rat fiind eliminat in minutul 73 al partidei. Pentru a-l pedepsi, Lucescu nici macar nu l-a convocat pentru partida cu Metalurg Zaporoje, castigata sambata de Sahtior.

Echipa din Donetk se afla pe primul loc in clasamentul primei divizii din UCraina, cu 3 puncte in fata rivalei Dinamo Kiev.

Clotilde Armand: „De fiecare dată când deschide gura Ciolacu asistăm la un fel de stand-up comedy plătit din banii noştri”
Clotilde Armand: „De fiecare dată când deschide gura Ciolacu asistăm la un fel de stand-up comedy plătit din banii noştri”
Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 afirmă despre Marcel Ciolacu că de fiecare dată când deschide gura, asistăm la un fel de stand-up comedy plătit (fără să vrem) din banii noştri şi...
Dreapta Unită a pornit la vânat de voturi din diasporă. Tur de forță pentru liderii alianței, în Marea Britanie și Italia
Dreapta Unită a pornit la vânat de voturi din diasporă. Tur de forță pentru liderii alianței, în Marea Britanie și Italia
Lideri ai Dreptei Unite s-au întâlnit cu românii din Marea Britanie şi Italia pentru a le prezenta priorităţile pentru diaspora, informează, duminică seară, un comunicat transmis de...
#Mircea Lucescu ataca Rat, #Rat atacat Mircea Lucescu, #Rat eliminat Sahtior, #Sahtior titlu Ucraina , #Razvan Lucescu