Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Mircea Lucescu > stiri Mircea Lucescu
A   A   A

Mircea Lucescu il ataca pe Burleanu: "Am ramas cu un gust amar in suflet"

Mircea Lucescu il ataca pe Burleanu: "Am ramas cu un gust amar in suflet"
Foto: TFF
Si Mircea Lucescu se alatura listei contestatarilor lui Razvan Burleanu dupa ce FRF a omis sa il invite pe Gica Hagi sau pe oricare alt nume mare din fotbalul romanesc la tragerea la sorti a grupelor Euro 2020.

"Il Luce" spune ca a ramas cu un gust amar pentru ca nu l-a vazut pe Hagi printre cei prezenti la evenimentul anului din fotbalul romanesc.

"Cand a fost tragerea la sorti am vazut o multime de jucatori si conducatori si am ramas cu un gust amar in suflet, ca nu am vazut niciun jucator din marea generatie a fotbalului romanesc. M-as fi asteptat sa il fi vazut pe Gica Hagi acolo, pentru ca merita din plin sa fie in acest context extraordinar al valorilor mondiale. De aceea, sa avem grija de acesti oameni, sa ii sustinem cat se poate de mult, pentru ca ei vor fi un exemplu permanent pentru noua generatie de jucatori", a declarat Mircea Lucescu.
Citeste si Burleanu i-a cerut scuze lui Hagi

Federatia Romana de Fotbal a decis sa nu invite niciun nume mare din istoria fotbalului romanesc la tragerea la sorti pentru Euro 2020.

In schimb, invitat de onoare al FRF a fost fostul selectioner al Romaniei, Cosmin Contra, in mandatul caruia s-a ratat calificarea la turneul final de anul viitor din preliminarii.

Hagi a reactionat dur fata de aceasta gafa a forului condus de Razvan Burleanu, iar acesta din urma i-a cerut scuze in cursul zilei de marti, printr-un comunicat in care l-a si atacat pe "Rege".

M.D.
Facebook ShareTweet
 Marti, 03 Decembrie 2019, ora 20:45

 Articol citit de 15110 ori

Citeste si: