Mircea Lucescu s-a adăpostit de urgență în timpul meciului: ”Pentru prima dată mi s-a întâmplat așa ceva”

Luni, 10 Octombrie 2022, ora 14:08 3197 citiri
Mircea Lucescu

Antrenorul român Mircea Lucescu a fost nevoit să intre în adăposturi în timpul partidei pe care echipa sa, Dinamo Kiev, l-a disputat în campionatul Ucrainei contra lui Rukh Lvov, în etapa a șasea a competiției

Astfel, din cauza unei alarme aeriene, meciul de la Lvov a fost întrerupt în minutul 80, la scorul de 2-0 pentru formația lui Mircea Lucescu. Partida a fost reluată după aproximativ o oră, iar Dinamo Kiev s-a impus la final cu 3-0.

"Toată lumea trebuie să se adăpostească. E destul de straniu. Te retragi de pe teren, te adăpostești în cabine și acolo stai, te uiți unul la altul, nu știi ce se întâmplă, jucătorii se uită pe telefoane, comunică cu părinții sau cu rudele din alte regiuni ale Ucrainei, se informează ce se întâmplă și-acolo. Bine că s-a terminat fără niciun fel de altă consecință.

Imediat ieșim de pe teren, arbitrul decide acest lucru, iar când reintrăm pe teren, suntem obligați să semnăm niște documente că suntem de acord ca meciul să se reia. Am semnat și acest document.

În Ucraina s-a mai întâmplat ca meciurile să fie întrerupte din cauza alarmelor, dar mie pentru prima dată mi s-a întâmplat așa ceva. Trebuia să mai trăiesc și o astfel de experiență: fotbal în vremea războiului!", a declarat Mircea Lucescu la digi24.ro.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News