Mesaj incredibil de la Guardiola pentru Mircea Lucescu

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Miercuri, 13 Aprilie 2011, ora 09:33
11002 citiri
Mesaj incredibil de la Guardiola pentru Mircea Lucescu

Daca Mircea Lucescu, antrenorul lui Sahtior Donetk, s-a concentrat mai mult pe propria echipa la conferinta de presa de la finalul partidei cu FC Barcelona, din Liga Campionilor, tehnicianul catalanilor, Pep Guardiola, i-a transmis un mesaj incredibil omologului sau roman.

Desi echipa sa a desfiintat practic campioana Ucrainei in cele doua manse din sferturile de finala ale Champions League, calificandu-se cu scorul general de 6-1, Guardiola a facut o caracterizare impresionanta Sahtiorului si lui "Il Luce".

"Sunt un om norocos ca sunt coleg cu Lucescu in fotbal. De 3 ani sunt suporterul lui Sahtior, ador fotbalul pe care il joaca. In fiecare an, echipa asta e tot mai buna. De aceea, sper ca sezonul urmator sa nu mai jucam impotrica lor. Mereu m-a impresionat!

Daca as veni vreodata la Donetk sa antrenez? Nu! Lucescu trebuie sa ramana aici pentru totdeauna!", a spus Guardiola la finalul intalnirii cu Sahtior.

Tehnicianul campioanei Spaniei i-a oferit o lectie de modestie lui Lucescu si inainte acestei "duble", el declarandu-se de atunci un fan al Sahtiorului, echipa pe care o apreciaza si respecta.

In schimb, antrenorul roman a ales sa vorbeasca aproape numai despre propria echipa, despre felul in care a creat-o si despre cum o sa elimine pe Barcelona.

Fotbalul l-a pedepsit insa pe Lucescu, brazilienii "minerilor" capotand lamentabil chiar in fata masinariei perfecte a lui Guardiola.

Sahtior Donetk, echipa pregatita de antrenorul roman, a fost eliminata din sferturile de finala ale Ligii Campionilor dupa o dubla infrangere cu FC Barcelona.

Catalanii s-au impus mai intai pe teren propriu cu un convingator 5-1, insa au castigat si returul de la Donetk, scor 1-0.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#mesaj guardiola lucescu, #mircea lucescu pep guardiola, #sahtior eliminata barcelona liga campionilor , #Sahtior Donetk