Continua scandalul dintre Mircea Lucescu si Anghel Iordanescu! Ce replica i-a dat antrenorul lui Dinamo Kiev fostului selectioner dupa ce a fost acuzat ca a spus "o mare prostie"

Miercuri, 23 Iunie 2021, ora 12:00 6259 citiri
Mircea Lucescu. FOTO: Facebook / FC Dynamo Kyiv

La plecarea spre Ucraina, Mircea Lucescu i-a raspuns lui Anghel Iordanescu, cel care nu a fost de acord cu afirmatia antrenorului de la Dinamo Kiev dupa meciul Ungaria- Austria, de la EURO 2020.

"Selectionerul Ungeriei, Marco Rossi, ar putea antrena nationala Romania", a fost declaratia lui Mircea Lucescu care l-a infierbantat pe Iordanescu.

"Este cea mai mare prostie pe care a spus-o. Nu ma asteptam la el", a fost afirmatia lui Iordanescu despre Lucescu.

Anghel Iordanescu da de pamant cu Mircea Lucescu: "Cea mai mare prostie pe care o putea spune! Nu ma asteptam la el." De unde a plecat conflictul

Antrenorul lui Dinamo Kiev nu a ezitat si i-a dat replica lui Iordanescu.

"Rossi e un baiat care a facut performante extraordinare. Sunt o multime de oameni care n-au ce face si comenteaza declaratiile altora. Nimeni nu se va lua dupa mine, eu l-am laudat pe Rossi pentru ca este foarte serios si are rezultate. Eu nu sunt cel care decide selectionerul, am dat o sugestie.

Sunt unii care stau acasa, n-au ce face, asculta o declaratie si apoi dau o replica. Nici nu ma intereseaza cine a vorbit (n.r intrebat de reactia lui Anghel Iordanescu). Acum urmeaza cantonamentul, la inceput doar cu jucatorii tineri, sa vad ce valoarea au. Pe 24 iulie avem Supercupa Ucrainei cu Sahtior", a pus Mircea Lucescu, conform digisport.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News